Vad gör ni idag denna härliga. regniga fredag? Jag sitter och väntar på att Anders och Nadine ska komma hem så vi kan börja med middagen, börjar bli rejält hungrig nu! Borde ha jobbat med Nyhetsbladet men har badat Wendy istället. Jaja…

Igår var det dags att testa Youngbloods nya gelliner, vid namn Sienna. Jag borde ha låtit den skina på egen hand, för nu försvann den tyvärr lite i den bruna ögonskuggan, också den från Youngblood (Cabarets).  Det går knappt att se gellinern på bilderna nedan tyvärr. Men förutom det – ruskigt bra kvalité! Ska göra en mejk med enbart denna nästa gång så ni får en bild av den.

Håret förresten, dag fyra med enbart vetemjöl som torrshampo. Gäller att man borstar håret ordentligt så det inte ligger en massa vetemjöl i hårbotten…

Produktlista

Hud
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid
Rouge: Helena Rubenstein – Concerto
Puder: Make Up Store – Cooling Powder

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Youngblood Mineral Eyeshadow – Moulin Rouge. Cabarets.
Mascara: Clinique High Impact Extreme Volume Mascara
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Gelliner: Youngblood Incredible wear gel liner – Sienna.

Läppar: Kicks

Comments are closed.