Dags för holofredag igen, denna 53e vecka i Holofredagens historia! Ni vet väl att jag alltid länkar ordet ”Holofredag” till Kerstin Skimmerskuggans blogg och hennes tagg Holofredag? Jag har inte varit med alla gånger, men om du kollar den här taggen hittar du dem alla.

Dagens bilder blir lite mer konstnärliga än vanligt, heh! Igår när jag kom hem vid 5 lyste solen, kanske inte in genom mina fönster men ute. Jag lackade om och valde såklart fina otroligt vackra Astatine och när jag var glad och det var torrt fanns det en liten solfläck kvar. Inne i en blomma. Så det är därför de är lite gröna runt kanterna och solen är lite sparsam…

Astatine som sagt, det svarta av Cactus Nail Polish egna hololack. Kollektionen heter Spectrum β och tydligen sålde alla slut på 20 minuter. Jag klickade i dem allihopa någon minut efter 12 och hade alltså tur. Men det första att få se dagens mulna ljus är alltså Astatine. Vackert vackert men förmodligen inte svartare än något annat svarta jag testat. Men det gör inte alls! Perfekt formula, torkade snabbt och ett mycket lättflödigt lack som verkligen är lätt att lacka med. Enda negativa, om man nu ska vara en ärlig bloggrecensent utan några onda avsikter, är att penseln är lite kort. Alltså inte borsten – den är perfekt! – utan själva skaftet. Jag oroade mig lite över att den inte skulle nå ner i botten när flaskan börjar ta slut. Korken gör det också lite klumpig att hålla i, men som ni ser gör det absolut inget på resultatet.

Så, lyllos er andra som också fick tag i detta! Ett perfekt lack! Cactus, tack!

 

Dessa bilder togs idag, i mulet  dagsljus.

Och denna med blixt.

  1. Fina bilder och finfint lack! Du är en lyckans ost som lyckades fånga dem :)

    Jag är alltid så impad av dina fotoskills :) Skulle vilja lära mig själv, men har ont om tålamod och tid…

    • @Kerstin, Ja det var sol i sista ögonblicket! Och tack så mycket, jag älskar ju att fotografera så väldigt roligt att ni gillar bilderna =) Jag har ju all tid i världen… ;)

Comments are closed.