25 april, 2024

Diamond Cosmetics – Rubies & Diamonds

diamondcosmetics-rubiesdiamonds-1

Glitterlördag!! Idag är jag på väg till Ulricehamn, min brorsdotter Therese fyller 18 år gud bevars! Hon är även min guddotter, skönt att släppa det ansvaret haha!

Glitter som sagt, med holografiskt glitter till och med. Detta är festligt röda Diamond Cosmetics – Rubies & Diamonds, väldigt likt Diamond Cosmetics – Red Diamond inte sant? Det är dock mer glittrigt, mer blått skimmer. Det här är renare rött med skimmer i guld. Inte lika holografiskt heller som ovan nämnda.

Här är det två lager, rätt lättlackat även om jag har städat runt nagelbanden. Ett lager till hade nog behövts för att slippa vnl helt och håller. Lite långsam torktid också tyvärr.

Vad tycker du om detta?

diamondcosmetics-rubiesdiamonds-2diamondcosmetics-rubiesdiamonds-3diamondcosmetics-rubiesdiamonds-4

10 tankar på “Diamond Cosmetics – Rubies & Diamonds

  1. Oj oj oj så vackert :)
    Vet inte vad det är med mig och röda naglar dock… förr älskade jag det men nu har jag inte haft röda naglar på väldigt länge. Röda läppar däremot bär jag rätt ofta men inte röda naglar :/ Måste ta mig i kragen :)
    Härlig blogg du har.. ny följare på bloglovin :)
    xx

    1. Tack! Roligt att du följer mig även om Bloglovin inte funkar…
      Jag är inte mycket för rött heller, men en del är väldigt vackra =)

  2. Var kan man egentligen köpa detta märke på nagellack? De enda jag hittar är att man ska köpa 500 stycken av samma färg vilket är lite att ta i och även om jag kunde köpa 500 stycken med olika färg så hade jag inte gjort det i ett svep!

    1. Det finns inte att köpa längre, tyvärr. Det är bara ett sånt märke du kan beställa med ditt eget namn om du vill. Tyvärr!

Kommentarer är stängda.