19 april, 2024
Okategoriserade

Tävling: Vinn SunSilk Damage Reconstruction

Nu kommer nästa serie från SunSilk, Damage Reconstruction i samarbete med Thomas Taw. Produkterna innehåller NutriKeratin som hjälper dig att rekonstruera håret efter en lång sommar med sol och bad.

I serien finns shampo, balsam, mask samt en combing cream. Du kan vinna alla fyra produkter! Det enda du behöver göra är att svara på två frågor:

  1. Vem är Thomas Taw?
  2. Vilket är det bästa sättet att få håret att bli starkt och blankt igen efter en uttorkande sommar? Vilka produkter eller hemmakurer använder du?

Skriv svaret i kommentarerna, de är avstängda för moderering i helgen. Vinnaren dras på söndag!

Lycka till!

 

3 tankar på “Tävling: Vinn SunSilk Damage Reconstruction

  1. 1: Thomas Thaw är expert på sladat hår och stylist till några av världens största stjärnor inom mediavärlden.
    2: Jag satsar på en riktig toppklippning innan sommaren och en ordentlig sådan efter sommaren. Först och främst försöker jag att jobba så gott det går för att håret inte ska ta så mycket stryk, tex använda hatt på stranden men sedan är det inpackningar som gäller och gärna olika hårkurer som får sitta i efter tvätt. Ännu har jag inte hittat den ultimata favoriten men kanske jag gör det nu :-D?

  2. 1. Thomas Taw är frisör och expert på skadat hår.
    2. Jag använder Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque (puh, långt namn!) som är den enda inpackningen som jag känt gjort faktisk skillnad på mitt hår! Håret blir blankt, frizzfritt och fantastiskt mjukt, och den enda nackdelen är priset som ligger på 240:- för 250 ml.

  3. 1:Han är expert på skadat hår :)
    2:Jag tvättar bara håret 2 gånger i veckan så att det inte ska bli så uttorkat och jag brukar ta lite ren mandelolja i längderna så håller sej håret glansigt och utan frizz och det är superbilligt ca 50 kr på apoteket,tycker även att mina kluvna hårtoppar är som bortblåsta efter användningen av oljan :)

Kommentarer är stängda.