19 april, 2024
Okategoriserade

Champagneblond

Jag gillar inte det där vitblekta. Att jag blev så blekt där i juli var inte riktigt meningen, dessutom blir ju utväxten så markant. Så nu har jag färgat håret med Hype by Mood i nyansen Champagneblond.

På Hemköp fanns en enda förpackning kvar så den verkar lite svår att få tag i. Glädjande nog finns den på Bubblebox.se! Du hittar dem på denna exakta länk! HYPE by Mood är en intensivtoning utvecklad i Sverige tillsammans med hårfärgsexperter för att passa det skandinaviska håret och den ger ditt hår både fyllighet och en fin glans. HYPE by Mood innehåller provitamin B5 och naturliga aminosyror som har en vårdande och reparerande effekt. Resultatet beror på din naturliga hårfärg. Toningen täcker grått hår upp till 50 %. Förpackningen räcker till ett axellångt hår. Dessutom vann de 2011 års Swedish Beauty Awards, vilket jag anser de var välförtjänta av.

Iaf, så här blev håret, i mulet dagsljus. Nu behövs bara en toppning så är hösten good to go!

 

Bäst av allt, den verkar vara utan silikoner? Eller har jag helt fel? Vilket innebär att jag inte behöver använda ett sistashampoo nästa gång utan kan fortsätta med balsammetoden precis som vanligt. Eller vad sägr ni lite mer kunniga, innehåller den poo? Massor med sulfater ja, men inget annat?

HYPE By Mood Intensiv toning

BLANDNINGSCREME

Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Parfum, Lanolin, Glyceryl Stearate, Sodium Stannate, Citric Acid, Maleic Acid, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Hydroxide, Butylphenyl Methylpropional.

EFTERBEHANDLING

Aqua, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitol, Cetyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Ethylhexyl Methoxycinnamate,

10 tankar på “Champagneblond

  1. Jag tycker inte heller det ser ut som det finns silikon i något. Risken borde vara störst i efterbehandlingen så den kan man annars strunta i och använda sitt vanliga balsam

Kommentarer är stängda.