Det är fanimig sjukt så fort tiden går! Nästa vecka börjar jag jobba igen! NEEEEJ!

Nåja, jag är rätt glad över min variant på semester ändå, inte behöver man slänga ut pengar på att ligga på en strand när jag innerst inne trivs bäst hemma i min egen soffa? Men, vi tar oss en titt på hur jag tillbringade förra veckan!

1. Måndagsmorgonen var rätt solig faktiskt. Wendy tog tillvara på solen så gott hon kunde genom att lägga sig på en liten solfläck.
2. Efter lunch gick Anders och jag ut på en fotorunda. Vi gick upp till parken för att ta nya profilbilder till honom, nu när han är med i den globala styrelsen för Social Media Club! Tänk om vi svenskar kunde förstå hur stort det är…
3. Här är en av bilderna vi tog! Duger väl rätt bra va? ;)
4. På eftermiddagen kom Lotta förbi och vi swatchade lite lack från NfuOh och Rescue Beauty Lounge. Tycker det är rätt smidigt att swatcha på papper måste jag säga! Ingen lyckades bli utsorterad dock, måste gå igenom dom igen.

1. Jag bjöd Lotta på Kyckling Laksa, en underbart god thaigryta!
2. Här är en av bilderna jag valde ut till Anders. Den blev riktigt bra i mitt tycke, men så är jag ingen duktig porträttfotograf heller.
3. På tisdagen städade vi lägenheten, när vi var klara lackade jag om till Zoya Wednesday.
4. Resultatet i mitt soffhörn! Wendy väntar tålmodigt.

1. Under onsdagen tvättade vi och tog en promenad neråt Strömsparken till när vi väntade på en maskin. Väldigt mörka moln som speglades vackert i Strömmen.
2. Jag tillbringade sedan resten av kvällen med The Real Housewives of Beverly Hills säsong 2. Jösses vilka människor, gör de någonsin annat än att missförstå varandra och gräla?
3. Mina nya pjucks! Riktigt sköna faktiskt, även om jag givetvis fått skavsår och ont i trampdynorna av dem. Koralliga tånaglar var riktigt snyggt ihop med det gröna.
4. Vi åkte till Ingelsta Handelscentrum under torsdagen, kollade in Lager 157, Stadium Outlet, köpte kattströ på Grizzly och storhandlade på Willys.

1. Sedan blev det mys resten av kvällen när Wendy och jag slocknade framför teven.
2. På fredagen bytte jag lack holofredagen till ära! Layla Flash Black blev det!
3. Efter en runda på stan med Lotta möttes jag och Anders i en park och slöade en aning. Men det var ganska molnigt och kallt så vi gick hemåt efter bara en timme.
4. Kvällen avslutades med popcorn och en Somersby istället.

1. På lördagen åkte jag med mamma och Lars på en hemlig utflykt!
2. Det var vackra rapsfält överallt och vädret lovade sol och moln om vart annat.
3. Ericsbergs slott var målet!
4. Här var det Midnattssolsrallyt denna lördag i juli. En massa tjusiga veteranbilar deltog i rallyt.

1. Sedan åkte vi hem till Norrköping igen där det var PomPom! Underbart fint väder, så var kvar till halv 8 nästan. Härligt!
2. Lite söt streetart jag såg på vägen hem.
3. På söndagen sov vi länge och läste sedan om Utøya i DN. Överlevnadsberättelserna beror mig fortfarande starkt.
4. Söndagen avslutades med den nuvarande boken jag läser, Cirkusdirektörens dotter av Jostein Gaarder. Recension inom kort!

Jahopp. Skönt att veckan avslutades med lite sol iaf! =)