Jag blir alltid lika glad och förväntansfull när Magnolian i Strömsparken blommar och det fantastiska körsbärsträdet på Repslagaregatan 13 står i all sin rosa prakt. Jag älskar dem så olidigt mycket, det är så vackert!

Visst visar jag dessa träd varje år men ååhhh hur kan man nånsin tröttna! Passande att visa bilder från nr 13 den 13e! :D

magnolia-1magnolia-2magnolia-3cherries-2cherries-1cherries-3cherries-4cherries-5cherries-6cherries-7

  1. Åh, vad vackert! Jag bara njuter av dina vackra bilder! Magnolia finns inte här vad jag vet och det känns som hundra dagar kvar tills det blir körsbärsblommor på träden. Så jag njuter av dina bilder!

    • Jaa, det är lite svårt! Det är min dröm också, så fort vi skaffar hus är en magnolia växt nr 1 vi ska införskaffa! :D

    • Tack så mycket! Nä magnolian kräver sitt utrymme och ljus/lä. Hoppas du får till ett körsbärsträd iaf, kanske en allé? =)

Comments are closed.