27 april, 2024
Okategoriserade

Bilder från Valdemarsvik

Igår var vi alltså i Valdemarsvik, en liten småstad 4 mil söder om Norrköping utefter E22. Det är en liten stad som klättrar på klipporna, med gamla fina hus och sunkiga restauranger. Vi var där för ett möte med min mentor Mats, inte bara jag och Anders som ju är AkroPlanet i praktikten utan också mamma som ju är min lånsäkerhet. Mer insyltad i ett företag kan man ju inte vara…

Mötet var jättebra, vi kom bland annat fram till att det kanske är en bra idé att ringa några kunder i månaden och höra vad de tycker om senaste paketet. Vad tror ni läsare som också är kunder i Nailmail?

Mats bor i ett jättefint hus från 1920-ish nånting tror jag han sa. Med Shabby Chic till övermåttan, men det var en riktigt fin utsikt där uppifrån. Hoppas jag kan bo i ett så vackert hus om 20 år eller så…

Nå, lite bilder från Valdemarsvik! Otroligt tråkigt och platt ljus tyvärr! Mulet. Så det blev inte mycket till fotande då det var så otroligt oinspirerande… Men enjoy ändå!

8 tankar på “Bilder från Valdemarsvik

  1. hahah roligt. där bor jag :-D ni måste komma tillbaka nån gång under sommaren, är riktigt härligt när solen skiner. särskilt ute på grännäs på campingen. stugor och fotbollsplan med världens finaste utsikt, hela valdemarsviken.

      1. @Karin svarar, man blir lite hemmablind men det är verkligen väldigt fint! Dem har god mat iaf (hoppas jag ni också fick märka)! såg att du tagit kort på toa-väggen, gillar den!

  2. Jag avskyr när företag ringer mig. :-( Fast så gillar jag ju inte att prata i telefon alls förstås… Det blir liksom så krystat och så är jag aldrig helt ärlig om jag tycker att något är dåligt, utan det blir mer ”ja men det är väl helt ok”.

    Vill man ha ärlig feedback tycker jag att det är bättre med online-enkäter eller så, faktiskt. Då får kunden fundera i lugn och ro, och om de är anonyma så är det lättare att ge kritik än när man pratar i telefon med någon. (Om man nu har kritik att ge).

    Att ringa kan ju vara ett sätt att få en mer personlig relation till Nailmails kunder, men en av de saker som är så bra med Nailmail är ju att det är på kundens egna villkor och ni inte är sådär gåpåiga som en del andra företag är. Så det finns en risk att det kan skada relationen också. Hmm, svår fråga.

Kommentarer är stängda.