Jag är ensam hemma sedan igår och fram till tisdag. Det är rätt skönt, sova länge utan att bli pussad gomorron innan Anders springer till jobbet och utan att behöva fundera på när han ska komma hem etc. Men jaa, jag saknar honom!

Idag känns det som att jag bara kommer slöa och ta det lugnt. Men jag borde städa köket och sortera in mina nagellack. Vi har nämligen fått en ny soffa (mammas gamla) och man kan lyfta på schäslongdelen. Där finns ett förvaringsutrymme som är heeeelt perfekt för förvaring av nagellack! Där kommer de stå i märkesordning och mörkt och fint, så det blir perfekt! =) Men jag får se om jag känner för det idag.

Bild på min nya manikyr kommer senare, Barielles Falling Star. Jag gillar färgen, men lite besviken på effekten. Nåja, blir ju nåt nytt på onsdag så.

Vad gör du idag?

  1. Idag gör jag som du, tar det lugnt…känner att jag borde va ute och utnyttja det vackra vädret men känner inte riktigt för det, är lite omotiverad, känner mig ful osv…men kanske känns det bättre imorgon. kram

  2. Nå, här är det åtminstone inte soligt så där har jag inte dåligt samvete. Men visst är det skönt med en slappdag utan att bry sig en massa om måsten! Kram!

  3. jag gör inte så mycket idag heller,varit hos barnmorskan och handlat lite,målat naglarna med det gröna lacket från nubar,kommer inte på vad det heter,men läckert är det!!!
    ha en trevlig kväll!!
    .-= » ingegerds senaste inlägg: inte alls.. =-.

Comments are closed.