Nu kommer Cliniques sommarprodukter ut i diskarna! Jag har fått hem följande produkter att testa, sprayen verkar ju jättespännande! Jag har aldrig provat någon liknande produkt så vet inte alls vad jag kan vänta mig.

Alla konstiga meningsbyggnader är mina, jag har översatt från danska via Google Translate…

CLINIQUE presenterar 3 sommarprodukter

Sommaren är precis runt hörnet och det betyder massor av sol och glädje, där huden återfår sin naturligt vackra lyster. Sommar innebär också att vi behöver skämma bort huden med gott om fukt och en foundation som garanterar att du håller huvudet kallt när temperaturen stiger. Clinique lanserar 3 nya produkter som är skräddarsydda för din huds sommarbehov.

 

√ Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief

Duscha huden med Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief. En uppfriskande ansiktsspray som omedelbart släcker törsten i huden och återställa fuktbalansen. Sprayen är full av fukt och aktiva aloe återfuktar, mjukgör och lugnar huden på bråkdelen av en sekund. Snabbt och enkelt. Ett måste för sommarens handväska.

Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief är i butik i juni under en begränsad period.

Pris: 275 kr

 

√ Superbalm Lip Treatment

Super fuktgivande läppbehandling som reparerar torra, spruckna läppar. Det genomskinliga krämiga läppbalsamet återställer fuktförlusten i läpparna. Det ger närande och mjukgörande fukt på läpparna och lämnar dem bekväma och med ett satinslät yta.

Superbalm Lip Treatment finns redan i butik.

Pris: 150 kr

 

√ Stay-Matte Oil-Free Makeup

Den som lider av fet hud vet hur svårt det är att hitta rätt grund i sommarvärmen. Den bör ge den rätta täckningen utan att kännas tung eller orsakar att huden ser blank och fet. Samtidigt, kunna hålla hela dagen utan att smälta, när huden blir varm. Clinique har med Stay Matte Oil-Free Makeup skapat ett revolutionerande flytande smink, vilket ger en vacker, perfekt finish som håller matt hela dagen. Stay-Matte Oil-free Makeup tål olja och svett, så makeup ser felfritt och känns bekväm på
huden även på de hetaste dagarna. Stay-Matte Oil-Free Makeup lägger sig på huden som ett ultralätt film som håller huden fräsch och vacker, även i hög luftfuktighet och värmetemperaturer.

Stay-Matte Oil-free Makeup finns i sex nyanser och är i butikerna i maj.

Pris: 295 kr

 
Clinique finns på Åhléns och Kicks, samt på fristående parfymerier. Produkterna har sänts till mig i recensionssyfte och kommer inte påverka mitt omdöme.

Okategoriserade