20 april, 2024

Dagens: Fierce like a blue zebra

Tillbaka till vardagen då, något besviken och trött, men ändå glad över det fina vädret! Det är tom skönt att vara i skuggan på balkongen – så jag måste fixa ordning den snart!

Besviken är jag över den något dåliga responsen hittills på goodiebagen. Kanske något fler besökare igår än annars men inga nya kunder och knappt någon som skrivit om Nailmail i sina bloggar – förutom arrangörerna (förstås). Förhoppningvis ligger folk fortfarande bakis och skriver om det sen! :O

Dagens är en turkossvart variant som matchar min tröja från H&M. Jag har grundat med Dignity över hela ögonlocket och därefter har jag använt den turkosa H&M-paletten. Den turkosgröna skuggan i den inte ögonvrån till lite mer än mitten, därefter den svartgrå skuggan i den yttre och under ögat. Massor med rosa rouge och svart kajal, samt lilarosa läppglans.

8 tankar på “Dagens: Fierce like a blue zebra

  1. Du är snygg som sjutton! Alltid, i och för sig, men särskilt i turkosblått!

    Fan, vad trist om utfallet blir dåligt på goodiebagarna. Kostar ju en del att fixa sådana för dig. Skulle gärna hjälpa till, men dessvärre misstänker jag att vi har samma läsare. Lägger dina visitkort i alla väntrum, personalrum och liknande som jag passerar… :D

    Det måste ju lossna förr eller senare. Eller? Lackar inte svenska kvinnor naglarna?

    Sminkans senaste bloggpost: NYC 118A

  2. Nathalie: jag tycker inte jag känner igen någon på festen, hade jag känt igen dig hade jag gått fram!!

    Sminkan: Oh tack!! :D
    Verkligen trist om det inte ger något resultat, tack för att du ”glömmer” visitkorten! Så oerhört gulligt av dig! Jag ska fixa banners i olika storlekar också sen som ni alla gärna får lägga upp.
    Svenska kvinnor lackar nog, kanske…

  3. Skrev en rad på bloggen i alla fall, som påminnelse. Om någon av mina läsare inte hittat till dig…

    Jag fattar inte, det är ju en så lysande idé!
    Nagelsalonger kanske? Frisörer? Alltså, lämna visitkort och kanske info-material? En flyer alltså?
    Du ska veta at tjag alla fall är supernöjd och älskar Nail Mail!

    Sminkans senaste bloggpost: NYC 118A

  4. Jag tycker mycket om NailMail men ahr inte riktigt råd emd moodies just nu. Men kan man bli medlem utan att köpa moodies?

    Ericas senaste bloggpost: Wiihiii!

  5. Erica: Självklart!! Det funkar ju precis som en bokklubb där du kan göra uppehåll om du inte vill ha ett visst paket. Det gör du enkelt på adminsidorna på nailmail.se eller genom att maila mig. Så självklart kan du bli medlem och avstå!

Kommentarer är stängda.