20 april, 2024

Grön Onsdag: I AM Custom Color – Idiot Dog Brain

iamcustomcolor-idiotdogbrain-1

Varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Dags igen att sprida den gröna kärleken i bloggvärlden, du är väl med idag? Lägg till din länk nedan via inLinkz, så kommer jag och hälsar på senare i kväll.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Idag vill jag visa er ännu ett lack från min vän Ashley, nämligen gröna holot I AM Custom Color – Idiot Dog Brain. Nyansen är svagt grönt, äppelgrön kanske är en bra beskrivning. Holot är riktigt starkt, även om basfärgen är så ljus att det är svårt att se det så tydligt.

Tyvärr var formulan lite knepig på denna, eller så var det bara jag som var för stressad. Det blev lite tjockt på sina ställen och det  färgade naglarna gula efteråt. Men i övrigt tyckte jag mycket om nyansen och holot. Det är ju inte grått som ni ser, så bra gjort Ashley! Även topplacket är från I AM Custom Color, torkade riktigt snabbt faktiskt!

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

Idiot Dog Brain kan du köpa här!

English: I AM Custom Color – Idiot Dog Brain, apple green holo with nice holos and formula.

iamcustomcolor-idiotdogbrain-4iamcustomcolor-idiotdogbrain-3iamcustomcolor-idiotdogbrain-2iamcustomcolor-idiotdogbrain-5iamcustomcolor-idiotdogbrain-6

[inlinkz_linkup id=409185 mode=1]

10 tankar på “Grön Onsdag: I AM Custom Color – Idiot Dog Brain

  1. Holon är ju sååå vacker! Åh vilket fint lack! Synd på formulan. Namnet var ju dessutom himla kul också, haha! Jag är med idag med ett somrigt lack från IsaDora.

  2. Alltid fint med grönt holo! Jag är såklart med, både prismatisk och holografisk på bloggen idag. :D

Kommentarer är stängda.