26 april, 2024
Okategoriserade

Oinspirerad

Jag är så otroligt oinspirerad! Har ingen lust alls att blogga eller göra nånting… Känns så himla meningslöst liksom :(

8 tankar på “Oinspirerad

  1. Det är inte meningslöst! Du är jätteduktig på det och det är alltid ett nöje att läsa dina blogginlägg. Jag förstår dock att inspirationen kan tryta lite, men jag hoppas du snart får inspiration! Ha en bra helg! :)

  2. Alla har sina dagar när man känner att ingenting är kul och allt man gör är meningslöst. För mig är du en betydelsefull och duktig företagare och bloggare.

    Att blogga ska dessutom vara kul, känner man inte för det en dag så struntar man i det den dagen. Följer man en blogg för att man verkligen tycker om det så har man förståelse för det och tycker det är desto roligare när det dyker upp inlägg igen.

    Imorgon är en ny dag med nya möjligheter!

    1. @Helena, Tack så mycket! Jättegulligt av dig att skriva! Det var inte kul att skriva förra veckan, hoppas på lite mer inspiration denna …

  3. Inte konstigt att känna så. Känner likadant emellanåt. Ibland känns det av någon underlig anledning inte alls kul och då är det ju bättre att vänta tills man är inspirerad igen. Din blogg är uppskattad. Gillar att den är så varierad. :)

    1. @Pamsan, Tack så mycket, roligt att höra!! =) Var jätteskönt att inte blogga på hela helgen, hoppas jag kommer igång igen nu.

Kommentarer är stängda.