19 april, 2024

Dagens: Greens

tors-3107-1

Höstens första mejk. Känns alltid lite konstigt att använda ögonskuggor igen efter en sommar utan, även om jag tyvärr använt mycket foundation den här sommaren. Det syns nog inte så väldigt mycket på bilderna men jag har fått extremt mycket melasma den här sommaren. Inte bara på pannan som är mörkast (och syns på bilderna) men också på kinderna och överläppen. Gäller att jag använder solskydd nu när det bleknat så de inte kommer åter lika starkt.

duwopNåja, idag har jag använt ögonskuggorna från The Greens-paletten från DuWop som jag fick av Tina Beleza tidigare i våras. Ni ser paletten här bredvid, jag har använt den gröna skuggan längst till vänster över hela ögonlocken och under ögat. Den guldiga i den inre ögonvrån och den svarta i globlinjen. Blev väl kanske inte så färgstarkt men fick bli en bra stark på hösten…

Jag har förresten Diors BB Creme i fejjan, även den fick jag av Tina. Den var alldeles för mörk när den damp ner här men nu med lite solbränna funkar den, gäller att ta tunna lager bara. Jag tycker den är helt ok, blir inte så tjock och fet men kanske inte döljer allt.

Måste verkligen städa mitt sminkbord, påminn mig någon… ;-)

tors-3107-2tors-3107-3

Produktlista

Hud
Foundation: Dior Diorskin Nude BB Creme – 03
Rouge: Kicks bronzer

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: DuWop The Greens
Mascara: Clinique Waterproof mascara
Eyeliner: bareMinerals Round The Clock eyeliner – 8PM.
Ögonbryn: bareMinerals Eye Brow Definer – Universal Dark

Läppar: Läppbalsam

Attityd: Jodå, redo för jobb men inte sugen.