Här kommer dagens mejk, som jag lyckades prestera imorse kl 7. Jag vaknade halv 5 i morse och tröttheten syns där i ansiktet. Dessutom är jag extremt torr just nu, får köra på riktigt fet kräm nu om nätterna ett tag för att återställa balansen. Det torra syns väldigt mycket med solskyddskrämen som också ger ett matt och torrt resultat.

Men här har jag alltså gjort en sotning med en brun skugga i globlinjen och en rosa mitt på ögonlocken. Skuggorna är från en H&M-palett, den med små fyrkantiga skuggor som jag såg i affären häromdagen bara. Jag använde alltså den bruna i globlinjen och in på den inre ögonvrån. Jag har även en rosa skugga under ögonbrynet som en highlighter.

Mer kul än så här blir det inte så tidigt!

Produktlista

Hud
Dagkräm: Neutrogena Matte Day Cream – spf 30
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid – Clear Ivory
Bronzer: IsaDora Matte Tan

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence.
Ögonskuggor:  H&M-palett – brun och rosa.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Ögonbryn: Oriflame ögonbrynsskugga.
Eyeliner: M*A*D Sealant m. Face Stockholm – Black.

Läppar: Lancôme Juicy Tubes.

  1. fint! tror inte jag har sett en ”dutt” av en ögonskugga i mitten på en annan förut på det här viset, men gillar effekten!

Comments are closed.