SachaJuan gör det igen, seglar upp som en favorit till vinsten som det bästa hårprodukterna som finns! Denna gång lanserar de ett shampoo och balsam för blont och blonderat hår, ett sk silvershampo. Detta i serien SachaJuan Silver Shampo/Conditioner.

Jag har enbart hunnit testa dessa en gång, men de är fulla med blålila pigment som neutraliserar de gula nyanserna ett blekt hår gärna antar vid blekning eller efter ett tag. Jag var dock väldigt nöjd med resultatet, både med själva ren- och mjukheten samt med pigmenteringen. En  del silvershampoon är alldeles för blå, de lämnar en blå nyans i håret som kanske inte alltid är vad man är ute efter. Men kanske kan SachaJuans nya vara en bättre variant? Enda jobbiga med alla SachaJuan-varianter är att de är alldeles för lika varandra. Jag är tack och lov inte så väldigt närsynt utan glasögon eller linser, men andra kan förmodligen ha problem att skilja dem åt på flaskan. Dock är innehållet lite olika till utseendet, men då är det ju lite försent…

Förutom just neutraliseringen av gula nyanser innehåller de dessutom ett UV-skydd, som motverkar att håret bleks och slits i solen. Dessutom har de också den nya Ocean Silk Technology som deras tidigare Intensive Repair-serie innehöll.

Har du hunnit testa dessa?

Silver Shampoo

Silver Conditioner som tillför pigment till håret vilket motverkar och neutraliserar gula toner. Pigmenten ger volym och ny lyster till håret. Innehåller UV-Skydd. Ocean Silk Technology återfuktar, ökar glansen och ger stabilitet.

250 ml, 160 kr

Silver Conditioner

Silver Conditioner som tillför pigment till håret vilket motverkar och neutraliserar gula toner. Pigmenten ger volym och ny lyster till håret. Innehåller UV-Skydd. Ocean Silk Technology är utredande, bearbetar hårets styrka och elasticitet samt ger maximal glans.

250 ml, 170 kr

Finns på Åhléns och Kicks, på SachaJuans egna salonger, på fristående parfymerier samt på shop.sachajuan.com. Lanserades vecka 10.

Okategoriserade