Jag förstår varför alla Stockholmare vallfärdar till Kungsträdgården om våren. Äntligen lyckades jag komma till Stockholm just den veckan då de blommande som mest. För visst har vi vackra träd här i Norrköping med men inte så här koncentrerat på en plats. Så oerhört vackert!

Bered er på spam hela veckan av dessa bilder! =)

Okategoriserade
  1. Åh ja, det är otroligt vackert där!
    De får mig att vilja flytta till Stockholm! ;D

    Det här är helt underbara bilder! Vilket ljus! Och vilket djup i den mittersta!

  2. Ja visst är det underbart! Brukar faktiskt se till att vara där när det blommar, hoppas det är kvar lite i morgon när jag är ledig. Trodde de skulle blomma senare i år men värmen i mars satt väl sprutt på det. Det finns stunder när min hemstad är så vacker så det värker… Om jag får vara så partisk. :)

    • @Charlotte, Ja, jag hade tur som lyckades boka in ett stockholmsbesök just denna vecka! Du får vara partiskt, jag tycker det är jättevackert i Stockholm!

  3. Det är så underbart vackert där just nu. Jag var också där, måste ha varit samtidigt, och fotade förstås. Dessa blev dock bättre, fantastiskt fint ljus!

Comments are closed.