16 april, 2024
Okategoriserade

Lite huvudvärk

1Har suttit böjd i soffan med laptopen hela dagen och gjort en massa samtidigt – värsta multitaskingen! Dels har jag flyttat hela Vacker & Underbar – filer via ftp:n och databasen sql-fil efter sql-fil (hela databasen i en flytt var för stor). Sedan har jag målat två nagelhjul, bara med Nubar. Den ena med Going Green och Cleopatra samt det andra med mer udda lack från Nailmail-utskicket i våras och en massa glitterlack. Jag lackar först med baslack och sedan 2-3 lager på varje nagel. Sedan skriver jag i en excel-fil exakt vilket lack det är så jag har koll på det. Så jag har rätt mycket huvudvärk nu om man säger så. Wiiee!

Imorgon ska jag besöka min pappa äntligen! Fick inte träffa honom pga min förkylning, men nu är jag frisk och han kommer ändå få vänta på sin operation. Jag hoppas han är någorlunda pigg iaf, jag bävar för att han ska ha tynat bort de veckor jag inte träffat honom. Han kämpar fortfarande, ingen av oss kommer någonsin ge upp hoppet! ♥

Nu ska jag gå och pussa på Anders, han sitter och skriver på pressreleasen om Nailmail som ska till Lifestyle och de andra magasinen. Ciao så länge!