23 april, 2024

Dagens: Guld och Safirer

Hemma på lunch! Ska åka hem till mamma senare och fixa med mitt lilla projekt, ni lär bli varse vad det är nästa vecka. Skulle jag tro. ;)

För någon dag sedan efterlyste jag en kleinblå ögonskugga, typ samma blå som finns på Facebook. Viola föreslog Navy Mineral från MAD minerals, du kan se hennes användning av den här. Dock ville jag inte vänta så länge tills jag hade skuggan, dels ville jag inte ha en mineralskugga.

Vilket jag bittert ångrar nu.

För jag gick och köpte Sapphire från Make Up Store istället, nästan rätt blå nyans men satans så dåligt pigmenterad. Ok, det blev väl rätt fint ändå – se bilderna nedan – men det var ju inte alls vad jag ville ha. Jag ville ha en mer täckande krämig skugga. Ibland är Cybershadows skitdåliga, som rosa Babydoll och denna, ibland är de superbra – som Silver och Golden. Som ni förstår kommer jag beställa Navy Mineral, om ingen annan har ett annat förslag?

Nåja, alltså, här har jag grundat med Shadow Insurence, ska testa med en High Tech Lighter innan jag dömer ut den helt. Tog den över hela ögonlocket, verkligen tryckte in den på huden men inget fastnade. Därefter Golden i mitten på ögat och lite under. Dessutom kajalen Czar, även den från MUS.

Påminn mig förresten att recensera mascaran, under tiden ni väntar kan ni läsa Tinas recension på samma mascara! I Love It!

Produktlista

Hud
Solskydd: Clinique Super City Block spf 40
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid – Clear Ivory
Bronzer: Isadora – Matte Tan

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Cybershadow – Sapphire och Golden
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Kajal: Make Up Store – Czar

Läppar: H&M lipgloss

2 tankar på “Dagens: Guld och Safirer

Kommentarer är stängda.