1. Hej sköna böna!

    Vi är ett litet gäng på jobbet som kom å tänka på dig med stort smink och skönhetsintresse…
    Kolla gärna in vår hemsida zondera.nu eller vår blogg.

    Med önskan om en fin dag// Zondera

  2. Först och främst så tror jag tyvärr att du inte har så mycket för att försöka argumentera med dessa människor och egentligen ska du som enskild inte behöva göra det heller. Det betyder dock inte att du ska acceptera detta, för det ska du aldrig göra! Du kan vända dig till DO för råd och hjälp, men först och främst tycker jag att du ska vända dig till din arbetsgivare eftersom dom faktiskt har ett ansvar när det gäller din arbetsmiljö. Du kan också vända dig till ditt fackförbund eller skyddsombud. Sen finns det ju andra saker man kan göra som är mer ”radikala” exempelvis gå till din lokala tidning (ingen gillar dålig publicitet) eller gå ner på en lika låg nivå och sätt upp en kalender full med nakna män!! Stå på dig!!

    • Nej, jag tror det blir svårt att få den anställda att fatta problemet eller att få platschefen att säga ifrån (eller förstå problemet). Men jag ska prata med min chef och få henne att prata med dem åtminstone. Men de är åtminstone inte otrevliga mot mig direkt, även om jag kanske inte gillar tanken på deras toarunkar…

Comments are closed.