Jag har i ca en månad nu testat Oriflames Lash Conditioner, med undantag för ett par nätter då jag glömt bort det. Appliceringen med en mascaraborste fungerar bra och den är luktfri, så egentligen finns det inga märkbara nackdelar som stör användandet. Dock är detta en olja som inte torkar, utan den ligger som en hinna på fransarna tills den hamnar på kudden. Något iaf jag kan tycka är lite onödigt.

Resultatet då undrar ni. Ja, jag kan verkligen inte se någon skillnad på längd och tjocklek, jag har tappat en massa fransar under denna månad. Men visst ser de lite fylligare ut på efterbilden? Döm själva!

Före, 2009-11-26

Efter, 2009-12-26

Nu ska jag använda Treatment Mascara från Mus istället!

Okategoriserade
  1. Jepp, de ser faktiskt tätare/fylligare ut på efterbilden, coolt! Trodde inte att sådana produkter fungerade alls.

Comments are closed.