chinaglaze-sunworshipper-1

Tillbaka i selen efter påskledigheten eller? Vi var ju på roadtrip igår – gick väldigt bra allting och  vi hann tom med ett besök hos Suzanne i Karlskoga! Kul att se hennes katter igen, Nadine tyckte det var väldigt kul också. Skön påskresa!

Men idag måste jag verkligen jobba ifatt, har mycket att göra idag…

Idag får ni se rätt kassa bilder av det här helt underbara lacket – China Glaze – Sun Worshipper från Poolside Collection! OMG det här är en neon! Otroligt svårfotad, som ni ser är bilderna tagna i direkt sol och i skuggan, jag har knappt brytt mig om att justera färgbalansen för det går nästan inte. Färgen är korrekt tror jag, det är en underbar lysande gulorange nyans som även lyser i skuggan. Helt otroligt vacker!

Formulan dock… Not so much. Här är det lagt på egen hand, inte ett vitt baslack alltså. Tre lager krävdes för att få det täckande och det var rinnigt och blev riktigt illa. Tänkte inte fota det först utan göra om det vid ett annat tillfälle, men äh. Med tanke på resultatet kände jag inte riktigt att jag ville visa upp det men skitsamma känner jag. Dessutom chippade lacket rätt snabbt, det var liksom väldigt torrt eller kalkigt.

Men ja, bortsett från formulan är det ju ett helt otroligt coolt lack! Tycker verkligen att det är helt magiskt!

Vad tycker du om Sun Worshipper? Har du några knep för att få det att fungera bättre?

Och rösta ovan för sjutton!

English: China Glaze – Sun Worshipper, such a beauty with a horrible formula. But I love the color!

chinaglaze-sunworshipper-2chinaglaze-sunworshipper-3chinaglaze-sunworshipper-5chinaglaze-sunworshipper-4chinaglaze-sunworshipper-6

 

  1. Nämen se där, det här fick jag ju på posten idag haha! :D
    Ja det är säkert jobbig formula… gult är det ju också så. Det kommer se hiskeligt ut på mig men det struntar jag i när det gäller neoner ;) Det är bra att ha till prickar eller andra detaljer om inte annat!

  2. Älskar färgen på det där men hu, formulan gör att det liksom får stå kvar i låddan. Var ett elände att få det jämnt och snyggt minns jag när jag testade det. Kanske bättre om man lägger det över ett vitt lack?

  3. Ingen påskledighet alls för min del, ledig först idag. Skulle passat på att sova lite extra men vaknade när Micke gick till jobbet vid halv sju imorse..

    Fint lack men formulan verkar verkligen hemsk! Men jag blir lite sugen på neon lack nu!

Comments are closed.