Så här såg jag ut igår, en look jag brukar kalla Corporate Chic. Jag känner mig alltid snygg i den här mejken och inte så uppseendeväckande som man gör i blått och grönt liksom.

Här har jag använt två skuggor ur Shady Lady-paletten, den beigeskimriga Devilish Danielle över hela ögonlocken och den brunglittriga Caught in the act Courtney i globlinjen. Tog en vanlig borste för den beige och den fluffig superpensel från H&M till den bruna. Blev bra tycker jag =) Svart eyeliner från Nyx och mascara från Lancôme.

Och så igen då, inga kommentarer på mina mejker, eller ens några gilla. Så jävla ful är jag väl inte?

Produktlista

Hud
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid
Puder: Lumene Mineral Matte Powder
Bronzer: Isadora Matte Tan
Rouge: Mac Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: TheBalm – Shady Lady Vol. 2. – Devilish Danielle, Caught in the act Courtney.
Mascara: Lancôme Doll Eyes Mascara.
Eyeliner: Nyx

Läppar: Nyx JEP Cherry, H&M Lipgloss

 

 1. Haha såklart du inte är ful! Jag kan bara svara för mig själv nu, men jag har inte haft tid att kommentera :( Jobbar för mycket.. Snygga kindben! :)

  • @Viola Vamp, Tack!
   Du vet hur det är, man vill gärna visa upp sin snygga sida ;) Jag försöker verkligen ta bilder ur en massa olika vinklar, men det blir begränsat till vad jag lyckas med på en armlängds avstånd. Hur skulle du vilja att bilderna såg ut, alltså ur vilka vinklar etc?

   • @Karin svarar,

    Ja, poser har vi allihopa! :) Jag har hur många egobilder som helst från olika platser/fester där jag ser exakt(!) likadan ut, så det är tur att jag inte är inriktad på smink. ;)
    Det vore intressant att se bilder där du exempelvis blundar, är i profil, befinner dig i dagsljus, ler, skrattar, kanske har hatt/scarf/peruk/solglasögon/färgade kontaktlinser. Beträffande vinklarna och armslängds avstånd kanske någon kan hjälpa dig att ta bilderna? Eller självutlösare?

    • @Viola Vamp, Blundar och profil har jag med i bland, om du kollar kategorin Dagens Mejk så får du se lite olika varianter. Och jag har en fjärr, så den kan jag absolut använda lite oftare. Men rekvisita vete sjutton, har det ju aldrig på mig ute sen så det glöms liksom bort…

     Ska försöka leka lite mer, tack för tipsen!! :D

     Ps. Att be Anders om hjälp med att ta vettiga bilder är ungefär lika mycket värt som att be Wendy… ds.

     • @Karin svarar, Doh. Jag har en latent proffsfotograf i mig, genetiskt sett. Men den låter jag vara latent då musik och empowerment är mina främsta uttryck. Just sayin’. Orättvist mot Wendy också. Hon kanske blir världens bästa fotograf nästa liv?

 2. Jättesnyggt! Och att du orkar fixa dig sådär tjusigt. Jag är egentligen sminkintresserad och fixar gärna till fest men till vardags får man vara glad om man orkar lägga på lite mascara ens (fast nagellack har jag jämt…).

  • @Vikab, Tack! Äh, klockan var ju 11 på förmiddagen, hade jag alltid gått upp kl 6 hade jag nog inte orkat heller… Jag gillar smink och vill gärna trivas med mig själv också =)

 3. Ja om man säger som så här:ful är du verkligen inte utan mer åt det jättesnygga hållet :)
  Jag läser här varenda dag och får grymma tips av dig, har nu börjat använda eyeliner igen tack vare dig….har inte haft det på typ 15år :) Jag är glad över bilderna du lägger upp så vi som inte är så vana vid att ”läggasnyggmake” har lätt att se hur du lagt skuggorna!! Hur blec det med glasögonen föresten?? Har jag missat ngt om att du bestämt dig??
  Ha en underbar måndag och hoppas du mår bättre idag!
  Kram Anna den virriga studenten :)

  • @Anna, Tack så mycket!! :D
   Vad roligt att du får så mycket tips! Du ska veta, att inspirera en person är så mycket värt!! Så roligt att du börjat med eyeliner igen och gillar mina mejkbilder!

   Inte bestämt mig angående glasögonen! Vet inte om jag vill ha någon av dem från webben och specsavers hade inte snygga. Måste leta lite till. Kanske inte behöver ett par nya nu heller.

   Ha en fin fortsatt vecka och tack för omtanken!! :D

Comments are closed.