29 mars, 2024
Okategoriserade

Tävling: Vinn Clinique Repairwear Laser Focus Corrector

Dags för en tävling! Denna gång i samarbete med Clinique, yay!

Du kan vinna 1 av 5 Clinique Repairwear Laser Fokus Corrector. Jag hade fel i att det var foundation som lottades ut, det var istället deras serum. 3 serum i 1 som reducerar linjer, rynkor och solskador. Inte illa tycker jag!

Denna tävling kör vi för att rikta fokus mot Cliniques egna tävling på Facebook, Clinique Inside! Ett spännande och roligt initiativ som ger svenska Clinique-vänner en möjlighet att posta sina erfarenheter av Clinique på Facebook.

Från den 1 till den 18 mars är tävlingen öppen att få följa med bakom Cliniques kulisser, prova produkter, vinna en iPhone 4 – och dela sina upplevelser med andra användare på Facebook under sex månader. Vinnarna kommer även att bli inbjudna till en speciell Insider-dag i Stockholm den 13 april med transport och hotell. De blir väl omhändertagna, får en introduktion till Cliniques universum med skräddarsydda produkter och lär sig att lägga den perfekta makeupen.

Visst är det en häftig tävling!? Ska nog ställa upp själv också!  Då måste ni lova att rösta på mig! ;)

Cliniques tävling Clinique Inside hittar du på deras Facebook sida, men vill du vinna 1 Repairwear Laser Focus Corrector ska du svara på följande två frågor:

  1. Hur många kandidater får chansen att bli en Clinique Insider?
  2. Vilken är din favoritprodukt från Clinique?

Svarar gör du här bland kommentarerna och 5 vinnare kommer dras den 18e mars! Sätt igång och lycka till!

Obs! Facebook-tävlingen är bara för svenska deltagare, men denna tävling är öppen för alla som vill!

21 tankar på “Tävling: Vinn Clinique Repairwear Laser Focus Corrector

  1. Åh! Ja! Vilken suverän tävling!

    1. Tre personer har chansen att få bli Clinique Insiders!
    2. Jag har tyvärr bara testat två produkter från Clinique. Av dem är deras Superbalm moisturising gloss helt klart min favorit! Det är det glosset jag oftast rotar fram i väskan och det finns i flera färger och gör läpparna jättemjuka. Den andra produkten är concealern från deras seria Anti-blemish solution. Den var mest meh. Lite för tjock men när jag blandat ut den med min vanliga dagkräm har den fungerat jättebra att använda. Bra täckning men särskilt anti-blemish vet jag inte om den är.

  2. 1. 3 st
    2. Har precis provat deras ”Almost powder makeup” och är helt fast! Den kommer jag definitivt att köpa så fort mitt andra puder tagit slut, vilket är tack och lov väldigt snart :)

    Ha en fin lördag!

  3. Hej!
    Är gärna med och tävlar!
    1.De är 3 st.
    2.Jag gillar Moisture Surge Intense.Den är perfekt för mig ,speciellt nu under vintern då jag oftast märker av att det torra inomhusklimatet gör att jag behöver lite extra hjälp för att behålla min hy mjuk och len!

  4. Svar numero uno: 3 personer!

    Min favoritprodukt får bli den enda jag haft chansen att testa från Clinique, Take The Day Off Make Up Remover! En effektiv sminkborttagning som funkade bra för mig!

    Tack för tävlingen, hoppashoppashoppas jag vinner :D

  5. Jag vill tävla, Clinique är ett ett favoritmärke! Därför blir fråga nr 2 svår, har många favoriter…

    1. Tre st.
    2. Lash Power Mascara är en ständigt återkommande produkt i min sminkväska. ”Tub”mascara som är vattenfast i kallt vatten, men går lätt att tvätta bort med varmvatten. Perfekt både vinter och sommar, när ögonen tåras, i regn eller när man badar! Ger fylliga och separerade fransar, precis som jag vill ha det!

  6. Hej!

    Vilken rolig tävling :) jag är gärna med!

    1. 3 personer.
    2. Har inte provat mycket men älskar verkligen den foundationen som jag provade. Super balance foundation var det. Den satt perfekt under hela dagen och väldigt bra färg för mig. Verkligen underbar!

    Med vänlig hälsning, Viktoria.

  7. Älskar tävlingar, speciellt när det gäller Clinique-gunk!

    1. 9 kandidater får chansen, tre blir utvalda Insiders!
    2. Moisture Surge, den rosa gelcremen. Helt underbar :)

  8. Hej!

    Vad trevligt med en tävling! :)

    1. 3 personer.
    2. Min favorit är Cliniques City Block sheer med spf 25. Den ger mig en visuellt jämnare hudton och en bra yta om man vill sminka sig vidare. Oftast är jag sommartid dock helt nöjd med det utseende den ensam ger mig. Dessutom gillar jag givetvis den eftersom den innehåller spf 25 och faktiskt även håller min annars blanka panna matt under varma dagar. Den effekten är inget solkrämer vanligtvis brukar skämma bort mig med. Konsistensmässigt är den förvisso lite udda. Men nu när jag lärt mig hantera den rätt så kompakt krämiga konsistensen har jag inget dåligt att säga om den här produkten överhuvudtaget! :)

  9. 1. 3 personer
    2. Åh, det är nästan omöjligt, överlag brukar jag vara löjligt nöjd med de Clinique produkter jag testar. Men om jag ska välja en favorit så måste det vara Superdefense Triple Action Moisturizer SPF 25. Versionen för kombinationshy har räddat mig många somrar då mina vanliga fuktkrämer plötsligt har blivit alldeles för feta och solkrämerna inte fuktar tillräckligt. En perfekt kombination av fukt och spf, utan feta hinnor eller andra konstigheter.

  10. 1. 9 st får chansen. Sen väljer ”fansen” ut de sista 3 som får bli Insiders!
    2. Jag fullkomligt älskar deras Total Turnaround concentrate – magi för min hy! Porerna blir mindre och huden blir jämnare och mer återfuktad. Den strålar av lyster! Man blir beroende :)

  11. 1. 3st personer
    2. Äääälskar deras Exfoliating Scrub!! – När Apivita omformulerade sina produkter och min trotjänare till mekanisk peeling försvann tappade jag fotfästet en stund ( en stund = de månader jag gick omkring med flagig hy). Så råkade jag över Cliniques exfoliating scrub på taxfree och gjorde bästa impulsshoppingfyndet ever. Miljoner småsmåsmå skrubbkorn som peelar effektivt men inte river (tips!!)

  12. 1. 3 st
    2. Jag är rädd för att jag inte har en enda Clinique-produkt just nu och har inte provat någon på väldigt länge. Däremot var jag väldigt förtjust i en av deras mascaror som inte längre finns i sortimentet. Skulle vara intressant att prova produkten som lottas ut då jag bl. a. har fått pigmentförändringar p.g.a. solen.

  13. 1) 3 personer får chansen att bli Clinique Insider.
    2) Det var svårt att bara välja en produkt då jag fullkomligt älskar Clinique. Men jag väljer 3 stegs systemet. Tvätt, exfoliering och fukt.Huden känns underbar efteråt och man känner sig verkligen ren och återfuktad och redo att möta en ny dag!!!

  14. 1. Tre personer
    2. Det är sorgligt att säga men jag har aldrig testat Clinique, men jag har kikat på turnaround-produkterna som verkar toppen så när jag får lön kanske jag slår till ;)

    1. @Johanna, vill bara förtydliga mitt svar…det är alltså nio som får chansen men slutligen tre som blir utvalda.

  15. 1, 3 personer :)
    2. Cliniques foundation ”Superbalanced Makeup” är min stora favorit. Jag har endast köpt den 2 ggr då min ekonomi inte är den bästa, men den är såååå bra! Älskar den, och kommer aldrig sluta tipsa mina vänner om den :) En mirakelprodukt helt enkelt.

    Kram Cassandra

  16. Åh, vad roligt med tävling! :)

    1) 3 personer (av nio finalister) blir Clinique insiders

    2) Min absoluta Clinique-favorit är utan tvekan deras foundation ”Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup”. Jag har lagt de senaste åren och x antal tusen kronor på att hitta en foundation som inte ger mig hudproblem och som täcker mina skavanker utan att det ser ut som att jag doppat ansiktet i pannkakssmet. Eller som ramlar av i samma stund som jag lämnar badrummet på morgonen. Den här foundationen är helt grym och dessutom otroligt prisvärd. Ack så töntigt låter det, men ni som haft hudproblem förstår kanske känslan av att bli lite lycklig när jag sminkar mig med denna på morgonen. :)

Kommentarer är stängda.