1 maj, 2024
Okategoriserade

Hurra!

Det blev en kronprinsessa! Då blir det garanterat en drottning framöver!

Det firar jag med ögonskuggan Regal idag! Hur firar du? ;)

10 tankar på “Hurra!

  1. Jag kommer fira med en x-tra lång kaffepaus mellan studierna, hemma vid köksbordet i mysbyxor.. kanske kammar jag igenom håret för att få den där x-tra lyxiga känslan den här torsdagen :)

  2. En kronprinsessa har vi redan och hon heter Victoria… Som blev mamma till en arvsprinsessa… =) Inte för att vara nån sorts besserwisser men mer än en kronprinsessa i taget kan man inte ha i en monarki, rent formellt.

    Något firande blir det inte för min del, är mot det förlegade institutet monarki. Men ett litet grattis kan jag skicka till familjen, en ny medlem är ju en stor händelse i vilket fall som helst! :)

    1. @Charlotte, Jaja, man är inte så smart nyvaken och så tidigt på morgonen! ;)
      Jag är inte heller rojalist, men jag tycker det är roligt ändå! =)

  3. Firar med att tvätta. mangla sen.
    ( måste ju va rent när en liten sessa kommit till världen.)

  4. Jag hade iofs köpt en massa godis i vilket fall som helst, men nu blev inte bara godisgodis, det blev fira-prinsessans-födelsegodis. Jag satt i kassan när jag fick reda på det. En kund sa det. Min reaktion var: VA?! Åååååhhh! Awwww! Weeee! *klappar händerna*
    Blev nästan lite rörd också. Och jag är så spänd på vilket namn hon ska få!

    1. @Sarah, Men gud vilken gullig reaktion! Lite som tjejerna man hör i bakgrunden på Daniels presskonferens. Jag är också jättenyfiken på namnen!

  5. Jag tycker hon kan få heta Prinsessan. På så sätt blir rojalister glada för att de tycker att de använder en titel och republikaner anser att de kan använda hennes förnamn på ett jämlikt sätt :)

Kommentarer är stängda.