29 mars, 2024
Okategoriserade

Lördag i februari

Är det inte rätt skönt ändå att inte ha några planer? Att sova länge, läsa tre tjocka lördagstidningar, titta ifatt på SVT-play och sedan bara stanna där i soffan.

 

 

Dock måste jag säga att ångesten gnager i mig. Jag vill inte gräva i vad det är som retar, jag vet inte om vetskapen gör ångesten större eller mindre. Det känns som att trots att jag älskar lugnet hemma slösar jag bort min tillvaro.

Det är inte en dag för slösurf iaf. Inte en dag att jämföra sig med andra, inte en dag att bli paranoid över utstötta tankar.

6 tankar på “Lördag i februari

  1. I wish all my days were like that. Nästan. Ibland kanske man vill göra nåt annat, men majoriteten får gärna innehålla enbart slöhet.

    1. @Sarah, Ja, det kanske man kan önska sig när man har mycket att göra och livet är ett enda kaos. Men när man sitter där dag efter dag är det inte riktigt lika skönt… Men en lördag då och då är perfekt! Mitt liv är alldeles för slött…

      1. @Karin svarar, Jag tillbringade ett par år med nästan enbart slöhet. Det var ganska nice. Visst, man blev uttråkad ibland. Men jag föredrar det framför den allmänna ångest jag har nu pga jobbet iaf. Och huset var helt klart mer städat back then! Och man har mer tid till att umgås med människor man tycker om när man bara slöar. Nu måste man ju tacka nej till en massa pga jobbet. Att vara en vuxen person som tar hand om sig själv känns just nu overrated.

        1. Jag städar ingenting knappt, får ångest över det också. Slöa med en bra inkomst kan jag gå med på!! =)) Men vad jobbar du med och hur har du hamnat så snett?

  2. Söt katt :) Ibland behöver man dagar när man bara slappar runt och förankrar sig i småsaker.

Kommentarer är stängda.