28 mars, 2024
Okategoriserade

Färgad dagkräm från Lush – Jackie Oates Colour Supplement

Lotta gjorde sig ett nytt köp idag på Lush. Hon har väldigt torr hy och är dessutom väldigt ljus, oftast spricker hennes foundation direkt och ger därför ofta ett sämre intryck än utan foundation. Jag läste hos Wysteriia häromdagen om att Lush lanserat en ny foundation i burk, eller snarare en färgad dagkräm så vi gjorde ett besök.

Denna nyans, Jackie Oates är den ljusaste och passade henne perfekt. Hon testade den snabbt i butiken och tyckte den funkade superbra. Ska bli spännande att se på ett längre perspektiv vad hon kommer tycka. Lite ohygieniskt med en burk, och så liten!, men är man bara noga med att inte gräva med fingret eller borsten så är det nog inte så farligt.

Lush – Colour Supplement Jackie Oates

Jackie Oats är en ljus och lätt foundation för dig med en känslig och ljus hudton. Vi har använt lugnande havre och honung, mjukgörande, skyddande lanolin för att lugna och ge fukt samtidigt som den hjälper till att få en perfekt porslinsfinish på din hud. Kan användas för sig eller i kombination med din ordinarie ansiktskräm för att få fram din favoritlook. Kan även användas som concealer.

Pris: 139 kr / 20g

Kolla på Lush.se för mer info för dessa samt vilka övriga nyanser som finns!  Ska nog faktiskt köpa en egen om hon är nöjd med denna!

6 tankar på “Färgad dagkräm från Lush – Jackie Oates Colour Supplement

  1. Bra tips! Jag använder sällan foundation av samma anledning som henne. Hur är den i lukt? Går aldrig ens in i butiken pga de starka dofterna.

    1. @Viola Vamp, Nä, jag har också svårt för doften inne på Lush. Jag tänkte inte på om den doftade något, hon luktade iaf inget efter att hon testat den.

  2. Lite doftar den, men inte alls mycket och inte parfymigt som en del andra. Jag känner ingen doft alls på huden. Den är skön på huden och inte så kladdig men inte uttorkande heller. Den är inte särskilt men enligt tjejen i butiken kan man jobba upp den i lager, jag har inte provat. Ett lager räcker för att jämna ut hudtonen. Jag har bara hunnit prova en hel dag, men den kändes bra. :-)

    1. @Elyria, …särskilt täckande… antar jag att du menade där. Men det låter som att du är ganska nöjd iaf då? Kul! Allt som inte spricker är väl bra iaf!

      1. @Karin svarar, täckande, ja. Mobilen som fånar sig. Ja, har den idag och är jättenöjd hittills. Den känns inte och luktar inte, alltså är den bra. :-) Och som sagt, det viktigaste: den spricker inte.

Kommentarer är stängda.