Snabbt inlägg, ska iväg till Melanthie och hjälpa till. Hon flyttar ju till Cypern 1e mars, det är minst sagt väldigt mycket att fixa med tills dess så jag försöker hjälpa till där jag kan.

Här har jag använt en ny Lily Lolo-skugga som jag inte alls blev nöjd med. Indigo. Du ser den svagt i den yttre ögonvrån, men man tror ju den ska vara mycket starkare. Ska testa den  på egen hand senare. Jag har också använt Smoky Brown på resten av ögonlocket.

Ursäkta min sura min, var verkligen såååå sur. Och är fortfarande.

Produktlista

Hud
Foundation: Maybelline
Rouge: Lily Lolo Mineral Blush Clementine

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Lily Lolo Mineral Eye Shadow –  Smoky Brown och Indigo
Mascara: Lash Architecht 4D
Eyeliner: Nyx

 1. Ja, man kan inte annat än säga att smink kan du ;) Kanske har du ngt bra tips på en täckande foundation som är bra?? Har lite problem med att hitta ngn jag tycker är bra. Och jag kan meddela att jag inte köper jättedyrt smink då jag är en studerande tvåbarnsmor med ekonomi som inte tillåter en massa dyra sminkmärken ;) Jag är lite ”röd” i huden tycker jag och eftersom jag numera är snyggt blond :) så vill jag hitta ngn bra kräm! Tack för dina fina sminkbilder som hjälper oss okunniga till att få nya ideér!! Kram på dig å ha en underbar dag!!

  • @Anna, Tack! =)
   Hmm, ännu en gång kommer du med ett förslag på ett lysande inlägg! Det där med täckande foundation är min käpphäst också, tycker det är jättesvårt att hitta en som är bra. Jag kan lägga hur mycket som helst på foundation.
   Jag ska skriva ett inlägg om detta, göra lite olika jämförelser. Men jag kan rekommendera en BB-cream, som tex BRTC eller Misshas. De är ganska täckande. Finns på ebay för typ 100-150 kr men är drygt.

 2. Tyckte att den såg ut att ha en väldigt fin lyster i alla fall, prova med en klistrig bas och se om den inte blir bättre då!
  Snygg sminkning i alla fall, gillade kombon av det bruna och det blåa!

Comments are closed.