Kan inte vara så intressant att se mina Dagens egentligen! De är ju inte särskilt fantasiska, fantasiväckande eller inspirerande… Bara sotningar i olika färger dag efter dag….

Dagens är ännu en, med bruna Deadly från MUS som grund, därefter Mac-pigmentet Gold Mode över hela ögonlocket och lite upp över globlinjen. Kajalen jag använt fick jag av mamma igår, det är en L’Oreal Pencil Perfect Eyeliner i färgen bronze. Den är en blandning av guld, brons och grön – riktigt snygg färg. Mamma tyckte den var för hård men jag tycker den är perfekt. Vi har visst olika preferenser! :D

Hoppas ni får en fin kväll och stannar hos mig trots att jag är lägre än ett telefonbolag…

  1. Tycker inte alls det är ointressant!!
    Vill man se färgsprakande regnbågssminkningar finns det andra bloggar. Din är ju unik för DINA sminkningar.

    Just den där skuggan vill jag kika närmare på, en riktig Tina-färg. :0)

  2. Jag tröttnar minsann inte på dina dagens! Autentiska dagens innehåller ju oftast inte färgglada lösögonfransar eller glitter upp till ögonbrynen, men de är inte tråkiga för det! Däremot visar de ju ens vardagsstil, och det är ju kul för det är ändå vardagarna som är flest. Dessutom tar du fantastiska bilder som inspirerar!

  3. Guldigt är ju snyggt ju!! Gör inget alls att du inte har några färglada mejker, det är ju vinter än så länge så då passar ju det. Framåt våren sen kan det ju gärna bli lite mer färg.

Comments are closed.