Mer teknikrecensioner! Är ni intresserade av teknik? Har mer grejer nämligen, bla ett fotbad från OBH Nordica.

Men nu gäller det dessa! Fina hörlurar jag fått från Snowandmotion att testa och recensera! Urbanears i modellen Plattan Tomato! Riktigt riktigt läckra! Jag fick erbjudande att testa en av deras produkter, men då jag inte åker skidor kände jag att ett hjälmfäste för en kamera eller skidhandskar inte riktigt var min grej. Det blev därför dessa ursnygga hörlurar från Urbanears. Färgen är läckert tomatröd, så bilderna på mig är mer korrekta i färgen än de på hörlurarna enbart.

Jag gillar verkligen snygga förpackningar. Urbanears kommer i en kvadratisk ask i samma färg som hörlurarna, där man vecklar ut innehållet. Här har man verkligen lagt marginalen på asken, naturligtvis står dessa ut i affären bland alla andra teknikprylar!

 

 
Själva bandet runt huvudet är i vadderat tyg, medan själva hörselskydden är gummi på utsidan och plastskinn på hördelen. För mig passar de perfekt, verkar inte klämma åt mot öronen eller på huvudet i sig. Jag gillar också att det bara är en sladd, risken att det trasslar ihop sig blir ju mindre då såklart. Tom sladden är snygg förresten, vävd istället för gummi. Du kan plugga in ett extra par hörlurar till dessa, så kan man samlyssna på samma musik med någon annan. Det är ju lite gulligt!

Ljudet är också väldigt bra. Både för mig som lyssnare och för de som tvingas utstå mitt läckage. Nu är jag ingen expert på det där med ljud men givetvis är dessa bättre än skräplurar från ÖB typ. Men de är ju inte diskreta direkt så det gäller ju att vara lite cool… ;) Till exempel matcha med Russian Red från Mac, eller visa upp lite hiphop poser!

 

 

Mycket nöjd med mitt val och med den service som Snowandmotion uppvisat.
 

Urbanears Plattan Tomato

Målet med UrbanEars utveckling av Plattan var att skapa de perfekta, klassiska hörlurarna. UrbanEars har använt sig av innovativa funktioner och prestanda med dagens teknologi. Plattan är ett par full-stora hörlurar vilket medför ett rikt och avskiljt ljud. Du kan vika ihop lurarna så att de inte blir större än din näve så att du kan ha med de överallt. UrbanEars Plattan har också en ”Zound plug” vid den ena luren så att dina polare plugga in och lyssna på din musik!

 

Detta är Snowandmotion

Snowandmotion startade hösten 2010 av ett gäng skidtokiga entusiaster, alla med erfarenhet från skidåkning på väldigt hög nivå. Vi hade alla ett gemensamt intresse för högkvalitativa produkter och erfarenheter av svårigheten med att finna butiker med riktigt bra och breda utbud av de allra bästa produkterna. Då vissa redan haft erfarenhet av e-handel förstod vi att med en riktigt bra e-handelsbutik och logistik skulle vi kunna täcka upp det glapp som vi ansåg fanns på marknaden. Sagt och gjort, sommaren 2010 arbetade vi med att skapa vår webbutik som vi sedan lanserade under hösten. Direkt märkte vi att vi haft rätt, det fanns ett stort behov på marknaden och beställningarna rullade på. Under våren bestämde vi oss för att även ha en kompletterande butik som sålde sommarprodukter, således startades Beachandmotion, vilken lanserades i slutet av mars 2011. Även denna butik blev en succé under sommarmånaderna då vi framför allt sålde mängder av olika typer av vattenleksaker.

Läs mer på Snowandmotion!

 

Okategoriserade
  1. svar: visst är den fantastisk? det är lite speciellt, den är från Vero Moda, dom har haft den som inredning i deras butik. det är alltså ingen spegel som finns till salu. min pojkvän jobbar på Jack n Jones (som numer är ihopslaget med Vero Moda), så han fick lite förtur när vårinredningen kom in, och vinterinredningen skulle bort.

    hörlurarna älskar jag! har ett par :)

    • @Celina, Åh, jag som har en robot från Vero Modas julskyltning för några år sedan, att jag inte tänkte på att fråga om jag fick köpa sminkspegeln? Grattis iaf, sååå snyggt!

      Och ja, de är jättebra! =)

  2. Snygga! Skulle kunna tänka mig ett par cerisa… eller vita….. eller kanske tanto sallad! Blir dyrt det här! :-)

Comments are closed.