Ni minns att jag fick 500 kr av Anders i julklapp på Kicks och att jag frågade vad jag skulle köpa? Kan ni förstå att det dröjt tills nu innan jag handlat något?! Galet! Men nu, äntligen!

Jag har i många år gått förbi denna godbit i sminkdiskarna. Clarins – Instant Smooth Perfecting Touch, en primer för ansiktet som sägs vara en av de absolut bästa som finns. Jag har dock aldrig slagit till, kan vara riktigt riktigt snål ibland även om det är något jag vill ha. Men nu kändes det som att ett köp var på sin plats! 305 kr på Kicks. Det blev hårfärg och Make Up Store Dust Hectic också! Fick betala 15 kr själv, ska kräva dem av Anders sen – haha! ;)

Recension kommer, om jag inte glömmer bort det alldeles!

 

Detta är Clarins – Instant Smooth Perfecting Touch:

En magisk produkt för alla kvinnor som vill ha en jämn och perfekt hy! Likt trolleri korrigerar Instant Smooth Perfecting Touch optiskt rynkor, fina linjer och förstorade porer och ger en slät och jämn hudyta. Smältande, silkeslen och oljefri textur som blir osynlig på huden och ger en transparent matt finish. Dermatologiskt och Opththalmologiskt testad. Ej portilltäppande. Innehåller bl a Acacia  filling Micro-Pärlor, siliconer, Wrinkle-correcting specialiserade pigment, pink pearl, Triglycerider och Vitamin E.

Okategoriserade