Bloggträff på lördag var det ja, ska bli kul trots allt! Nu känner jag mig ju mycket piggare även om jag fortfarande har såriga munsår och lite blåsor i munnen. Men en förkylning dör man inte av trots allt. Foten är också rätt bra nu, så jag lär ju klara att åtminstone gå omkring ett tag med klackar.

Nu är frågan bara, hur ska jag mejka mig? Min klänning är alltså en galen 70-tals klänning med lotusblommor i rött, blått, guld och vitt. Den är verkligen galen, typ Paisleymönstrad eller nåt sånt. Så hur mejkar man sig till denna kreation? Jag är ju dessutom sminkbloggare av allt, jag kan ju inte gärna gå dit och se …. tråkig! ut heller!

Så, hjälp mig! Vad ska jag hitta på? Vilken färg ska jag ha på naglarna förresten?

  1. En tokigt guldig make skulle nog vara snyggt och hitta på nåt lite extra med eyeliner/kajal. Det blir ju samtidigt lite diskret till klänningen. Det var bara en ide såhär på kvällskröken.

    Tjingeling

    MyyZzs senaste bloggpost: IKEA

  2. Tips på nagellack är en krämfärg i någon färg i själva lotusblom mönstret. Om du har någon exakt nyans alltså. Guldig ögonmake kan vara en god idé- vad är det för nyans på själva ”botten” på klänningen, dvs inte i blommorna? Tycker sånt här är apkul att hjälpa till med så jag kan ha hur mycket årikter som helst. ;-)

    Veronicas senaste bloggpost: Med tack till Lipgloss Bitch

  3. Klänningen har blå botten med röda och guldiga blommor. Är inte röda naglar lite för traditionellt då?

  4. Mitt förslag är blå naglar med guldiga tippar och en härlig make av alla tre färgerna, blått, rött och guld!! Det är ju inte alla som är lika bra på det här med ögonskuggor som dig Karin så det är klart att du ska göra något mer avancerat än bara en vanlig guldig sminkning…. så tycker jag iallafall. Hoppass att ni får skoj på Lördag!!

Comments are closed.