Godmorgon! Har du sovit gott? Det har jag, hoppas jag…

Vilket bra sätt att börja dagen på, eller hur? Med en Dagens Mejk alltså, även om detta nu råkar vara gårdagens mejk. Idag har jag tryckt på nåt annat, ni får väl se imorgon kanske vad det kan vara för något ;) Men idag satsade jag på riktigt grönguldigt skimrande juvel till regent, nämligen Regent från Make Up Store! Ja, ni kommer hinna tröttna på den före mig, buhu! Men den är ju så himla fantastiskt!

Här har jag lagt den ovanpå en svart matt skugga, Black från Face. Svart kajal i vattenlinjen för en lite mer dramatisk look, därav kisandet på bilderna (för då ser man ju sååå sexig ut). Punkt punkt punkt… Japp.

Förresten, använder ett torrshampo från Batiste! Gillar’t!

Produktlista

Hud
Primer: Mac Prep+Prime
Foundation: BRTC BB Cream, Dior Forever
Puder: Lumene Mineral Matte Powder
Rouge: Claudia
Bronzer: Isadora Matte Tan

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Face Stockholm – Black matte. Make Up Store Microshadow – Regent.
Mascara: L’Oreal Lash Architecht 4d
Kajal: Revlon Black Kohl

Läppar: Biotherm Beurre de Lèvres med en skvätt Vekk Lipstain.