29 april, 2024

Dagens: Tre nyanser av blått

Hah, så länge sedan jag lade upp en Dagens att jag inte kom ihåg om jag brukar skriva Dagens: i rubriken eller Dagens mejk: ! Haha, så dant. Nå, det är sommar och smink känns så malplacé på nåt vis!

Igår hade jag absolut inget att blogga om. Vi sov alldeles för länge och sedan försvann dagen bara på nåt vis. Idag sov vi inte riktigt länge, men ändå längre än vad normala människor gör. Nåja, vi mår bra med det antar jag. Idag väntade Nailmail-pack av Orly Gems samt även ett möte med en bunt olika kulturgrupper och entreprenörer här i Norrköping. Många av dessa grupper blir hemlösa nu framöver och vi ska därför arbeta för att starta ett nytt ”kulturhus” där vi kan samsas med en massa verksamheter under ett tak. Mycket bra intiativ och jag och Anders kommer joina utifrån vår ideella förening Cloudberry Event.

mejkmejk

Idag sminkade jag mig för första gången på evigheter. Började med att grunda med UDPP och foundation från Clinique, för att sedan använda Dignity från Face som bas på hela ögonlocket. Därefter tre olika skuggor från Manly, en turkosblå i den inre ögonvrån, en lilablå i den allra yttersta samt en grönblå under ögat. Svart mascara och turkos kajal på slemhinnan mot ögat.

mejkmejkmejk

Ser ni mitt linne förresten? Från H&M, det med nagellack som jag bloggade om för några veckor sedan. Lite för genomskinligt men annars mycket tjusigt! :D

4 tankar på “Dagens: Tre nyanser av blått

Kommentarer är stängda.