29 mars, 2024

Dagens: Vällust

Idag är det tredje dagen i vår syndiga påskvecka och turen har kommit till Vällust. Jag kan ju inte direkt påstå att jag är den mest sexuellt anspelande tjejen i världen. Jag är för sexualkunskap men mot ett sexualiserat samhälle. Går det ihop? Tycker det är tragiskt med tjejer som Kissie tex som vill förstora brösten i tidig ålder.

Nå, idag försökte jag iaf se lite smålurig ut, vet inte om jag lyckades så bra! Jag har grundat med UDPP och Dignity, därefter två olika blå skimmerskuggor från Manlypaletten. Den ljusare blå över hela ögonlocket och den mörkare längs överkanten och under ögat. Blå kajal från Revlon och MUS samt slutligen vita Vanilla från Mac upp mot ögonbrynet.

9 tankar på “Dagens: Vällust

  1. Jag får nog snart ta tillbaka mitt uttalande om att jag inte gillar blå ögonskugga, för detta var ju grymt snyggt!

  2. Grymt fint! Precis lärt mig uppskatta blått på ögonen, alltid tyckt att det är lite 80-talsskolgård över blått tidigare. Jag sminkar mig på temat varje dag men har en kass kamera för tillfället så blir inga bilder.:-) Men det är roligt att ha något att utgå från varje morgon ändå. Idag använde jag MUS fantastiska Aquarius med Face vita Pearl som kontrast!! Lurves it!

    Vickys senaste bloggpost: NOTD

Kommentarer är stängda.