19 april, 2024

United in Grey: OPI – Suzi Skiis In The Pyrenees (suede)

opi-suziskiisinthepyrenees-suede-1

Helena på LackyCorner har den här veckan ett tema i grått – United in Grey. Du kan läsa mer här om det och även delta om du vill. Men United in Grey är för att uppmärksamma hjärntumörer, vilket för många av oss är en viktig fråga.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Jag kommer vara med idag och på lördag, eventuellt på fredag om jag hittar ett holo i grått/silver. Tror jag kan ha ett liggande. Men idag vill jag visa OPI – Suzi Skiis In The Pyrenees (suede), ett av OPIs fantastiska lack med den matta finishen som påminner om mocka. Färgen är svärtat metallisk, ljuset får verkligen finishen att gnistra. Verkligen vackert! Ni ser på bilden nedan också hur det ser ut med topplack.

Här är det två lager, mycket lättlackat och snabbtorkande. Kanske lite rinnigt, ni ser att jag dekorerat nagelbanden en aning tyvärr. I övrigt inget att anmärka på. Ett otroligt vackert lack!

Vad tycker du? Rösta ovan! Och besök Helena och läs mer om United in Grey, samt besöka de andra som deltar.

English: OPI – Suzi Skiis In The Pyrenees (suede), love this finish! 

opi-suziskiisinthepyrenees-suede-2opi-suziskiisinthepyrenees-suede-3opi-suziskiisinthepyrenees-suede-4opi-suziskiisinthepyrenees-suede-5opi-suziskiisinthepyrenees-suede-6

9 tankar på “United in Grey: OPI – Suzi Skiis In The Pyrenees (suede)

  1. åhh det där gillar jag. tittade på det i affären för ett tag sedan men var osäker. känner mig säker nu =) förresten, sicken otur med hemsidan, hoppas du fick hjälp.

    1. Men åh, hittar du OPI Suede är det inget att tveka på! KÖP! :D
      Nja, hjälp fick jag väl inte, fick sitta och pilla på egen hand…

Kommentarer är stängda.