Nu tänker jag ha en tävling! Kanske en lite kontroversiell sådan, men skitsamma. Det tål ni, jag är ingen curlingbloggare utan mina läsare klarar nog lite utmaningar! Eller hur?

Tävlingen – eller förresten, utmaning! – går ut på att få fler prenumeranter på Bloglovin! När jag nått upp till 100 prenumeranter, jag har 64 st idag, kommer vi ha en tävling där vinsten är två lack från Butter London. När vi når upp till 150 st hålls en ny tävling där vinsten är tre lack från Butter London. Osv med hack var 50e följare. Inga underligheter eller?

Så just nu är det ingen tävling eller utlottning, nu ska du bara följa mig! Ok?

bloglovin

Klicka här för att följa Vacker & Underbar!

Antal följare just nu:
bloglovin

Okategoriserade
  1. @Elisa
    Hmm, hur svarar man? Blir detta som svar på min egen kommentar eller ditt svar? Aja …
    Behöver väl inte vara en separat tävling men om ”vi” (om nu nån mer gör som jag) kunde få vara med kanske? Vet inte riktigt hur det ska ”bevisas” dock, eller kan du se det kanske, vem som läser via Reader?

    • Ja, det blir såhär! Ska fixa det så det blir trådat…
      Nej, kan ju inte bevisa att du följer mig på Bloglovin heller, så tävlingen kommer vara öppen för alla! =)

Comments are closed.