25 april, 2024
Okategoriserade

Bilder från Lottas fest

Här kommer lite bilder från festen hos Lotta igår! Det var en väldigt intim liten fest, där vi drack vin och åt tårta och hade hur trevligt som helst! Vi avslutade kvällen med I have never… som var rätt kul =) Vi var hemma till 2, så dagen har just startat här nu… ;)

Jag som Samara, Anders som en generisk Sverige Demokrat och Lotta, kvällens eminenta värdinna, var levande död! Skottskadad i huvudet, hängd och förgiftad men fortfarande vid liv!

 

Danne var Fantomen på Operan, en utklädnad han vann vår tävling med!

 

Petter var pumpamannen, med ett stort pumpahuvud han tillverkat själv! Otroligt imponerande! Hans flickvän Katrin var en häxa.

Fler än så här var vi inte på festen! Men Lotta hade lagt ner otroligt mycket tid och kreativitet på att fixa egna etiketter, pumpor och en helt fantatisk tårta! Kolla in bilderna nedan! Fiskhuvudet har Petter gjort dock, till filmen Onda Drömmar de spelade in för några år sedan.

Lottas häftiga tårta, chokladtårta med chokladmuffins som jord och gravstenar i marsipan. Väldigt god!

Hemgjorda etiketter

Lotta och Indra

8 tankar på “Bilder från Lottas fest

  1. Haha, att stå så där och måla hängningsblåmärken gör verkligen underverk för dubbelhakan! ;) Svårt att se realistisk ut i blixtljus, haha…

  2. WOW! Så otroligt väluppstyrt och vilka kreativa dekorationer! Fiskhuvudet och tårtan är verkligen helt awesome!

    Beträffande din utklädnad så skulle vi på denna bild kunna vara systrar, ha ha! ;) Så där ser jag ut mest hela tiden. :)

Kommentarer är stängda.