27 april, 2024

Dagens: 20111102

Idag är det 20111102 – alltså, samma baklänges som framlänges! Lite coolt, eller hur? =) Är bara två coola datum kvar nu (innan jorden går under), 2011-11-11 och 2012-12-12.

Nå, idag har vi städat vår skitiga lägenhet. Badrumsdörren såg ut som någon antingen pissat eller kräks på den, så himla skitig. Resten kanske inte var så illa, det var bara väldigt mycket prylar och papper överallt. Jag har vinterisolerat mina växter på balkongen också, hoppas de överlever vintern nu! Så denna makeup – som inte är särskilt märkvärdig – la jag innan vi gick till gymmet. Ehm, ja jag vet. Men jag vill inte gå ut utan smink när jag ser ut som en spetälsk!

Idag testade jag Too Faced palett Insurence Policy och den rosa skuggan Boy Toy. Över hela ögonlocken och under ögat. Därefter den härliga oljefläcksskuggan som är lik Label Whore, ni vet den från Wet n Wilds palett Comfort Zone. Denna använde jag i den inre och den yttre ögonvrån för att liksom få till en mörkare effekt. Syns inte så bra på bild, speciellt inte när fokus ligger på mina ögonfransar…

4 tankar på “Dagens: 20111102

  1. Oh haha, hade inte tänkt på datumet! :)

    Söt sminkning! Har dock svårt att tro att du skulle se ut som nån spetälsk!

Kommentarer är stängda.