Fototriss hålls varje lördag kväll och är en fotoutmaning där du ska ha ett tema på tre bilder. Denna veckas tema är I Köket och jag valde en specialare med lite gottis från just köket. Visst ser pepparkornen ut lite som pumpor fotade i makroläge?image

Alla bilder är tagna med min HTC Desire HD och redigerade i Photoshop Express för Android.

 

Okategoriserade
  1. Jag hade gissat att du varit och plockat några bär, men det visar vad vi kan ”luras” med makrofoton. Tycker om dina bilder och bilden längst ner till höger ser så lockande ut för min gom, förutom gröna ärtor som jag ratar -men de brukar gå att plocka bort och ibland visar jag folkvett och sväljer. Laxbilden ser också fräsch och god ut – så jag säger jag tack till din triss.

  2. Läckra foton och riktigt snygg presentation av dem. Jag trodde att pepparkornen var bär först och satt och funderade på vad det var för typ av bär… :-)

Comments are closed.