Jag har tidigare suckat av avund då en massa bloggare visat upp den rosa lådan de fått från Apoteksgruppen – och så ligger den på Posten och väntar på mig! Hämtade ut den igår men avin kom redan förra veckan men vi har inte haft möjlighet att gå och hämta alla paket (se tidigare inlägg om alla paket som kommit!). Jag hade omöjligt kunnat få hem alla dem utan hjälp.

Apoteken som ingår i Apoteksgruppen drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar de personliga och inspirerande apotek. Mitt närmaste apotek ingår i denna kedja och det hade man även bemödat sig med att skriva på följebrevet. Gulligt!

Klicka på bilden för att läsa mer om Apoteksgruppens Rosa Bandet-kampanj!

 

Lådan iaf är fylld med produkter framtagna för ELW, som bara finns på Apoteksgruppen, L300 samt Aco. 5 kr av dessa produkter går till Cancerfonden nu under oktober. Gäller ACO Face Plus, ACO Face Young, ACO S&C Silky Soft Cream Shower 250 ml, ELW Body Lotion 200 ml och L300 for Dry Skin. Rek. priser 45-105:-  Jag har faktiskt inga av ELWs produkter sedan tidigare så det ska bli spännande att testa.

Med i lådan kom också en påse Bröstkarameller, så himla fyndigt! De ska dock ätas med måtta…

 

Okategoriserade

Comments are closed.