2 maj, 2024
Okategoriserade

Pyssel hemma

Jag tycker det är väldigt roligt att  måla möbler, gamla slitna som inte ser mycket ut för världen. Igår köpte vi 4 st stolar på Myrorna som ska målas vita och få nytt tyg på sitsen. Vi har helt värdelösa stolar från Mio, stålbenen har helt enkelt vikt sig! Galet.

Men stolarna kommer jag börja med senare, just nu håller jag på och grundmålar mitt sminkbord. Det har blivit lite fult med konstiga ringar och nej, jag vill inte ha det träfärgat utan vitt. Nätet bakom lamporna kommer kläs med nåt tyg tror jag, har inte kommit så långt ännu. Det får bli ett senare projekt när jag har lite pengar tror jag.

Men visst blir det skillnad med grundfärgen? Tänk några lager vitt på det också! Locket ska målas också förstås, borde ha tagit det först men var lite korkad där.

3 tankar på “Pyssel hemma

  1. Våra stålben har också vikt sig – men så sa man också att det var ingen större kvalitet på dessa stolar, därav priset.

  2. Gamla hederliga möbler rockar, dom håller åtminstone.. :) Jag tror stolarna kommer bli jättefina när dom är klara. Sminkbordet också, vad roligt att du har ett sånt gammalt fint, med lampetter och grejer.. :D

Kommentarer är stängda.