Lackade om igår kväll efter att jag tagit en liten tupplur. Jeeesus vad trött jag är efter två dagars jobb…

Det blev rosabeiga Pink Whisper från inm – ett av de lack jag fick från en leverantör häromveckan – som bas. Jag har lite svårt för hudfärgade naglar, detta är inget undantag. Jag fick smacka på tre lager för att det skulle täcka utan mörka strimmor. Men sedan använde jag det gröna cracklelacket från Queen’s Color. I flaskan har det ett ganska mörkt grönt skimmer som är jättefint, det blir inte alls så mörkt på naglarna. Först och främst blir det ljusblått utan topplack. Med topplack kommer skimret fram men det är fortfarande ganska ljust. Det syns att det är grönt men inte alls som i flaskan.

Men, ja, helt ok. Ryker nog på söndag.

inm – Pink Whisper, vänstra bilden utan blixt, högra med.

Queen’s Color – Green, fotad med blixt. Vänster nagel med topplack, höger utan.

Comments are closed.