29 mars, 2024

Dagens: Still going blue

Mer blå mejk! Är nog lite feg på att använda en massa andra färger nu med håret, vill liksom inte förstöra intrycket. Förslag på andra färger i mejken som skulle vara snyggt nu? Fortfarande inte tvättat sedan onsdag förresten, se recension senare i em!

Detta är återigen Chanels palett Lagon. Kollade på Kicks idag och denna palett kostar 555 kr där! HERREGUD, min styvmor är fan galen… Men jag är såklart tacksam för det, även om jag är ganska besviken på pigmenteringen. Här har jag endast UDPP under och tagit så mycket skugga som möjligt. Den behöver ett fetare underlag för att bli mer intensiv i färgerna, då kan jag tänka mig att de poppar.

Här har jag den mörkblå i den yttre ögonvrån och i globlinjen, men på den rörliga delen av ögonlocket har jag den ljusaste gråvita. Mascaran är Lancomes Doll Eyes, kom lite bättre överens med den idag som synes. Basen är förresten Nyx HD Studio, rätt ok på min hud måste jag säga. Det mesta av alla finnar som kom upp förra veckan har nu försvunnit, mycket tack vare OCM men också min nya Clinique Spot-greja. Läker allt, såå bra! Rouget är från Claudia och läppglanset är Mac Sheebom.

Ni får ursäkta bilderna förresten, tog dem med mitt 50 mm och största bländaren (f/1,8), så delar av bilden kommer ur fokus. Syns speciellt på porträttbilderna där hakan i princip är helt suddig. Å andra sidan blev det väldigt fint =) Faktiskt Anders som tagit dem, med lite hjälp av kamerans LiveView ;) Ska nog fota mejken med denna lite oftare, fast kanske inte så stor bländare på ögonmejken.

3 tankar på “Dagens: Still going blue

  1. Snygging! Den blå skuggan passade väldigt bra ihop med hårfärgen. Undrar hur det skulle se ut med en mörk sotning till det? Svart, rockigt liksom. :D

Kommentarer är stängda.