image

Jag är ett teknikfreak. Jag älskar tekniska prylar, älskar alltså. Jag kanske inte hoppar på vågen med en ny grej direkt, jag har ingen iPad tex även om jag nog skulle kunna tänka mig att ha en för att läsa böcker i. Men jag har gärna nya grejer och nya teknikprylar i hemmet worships av mig tills de går sönder.

Jag har nyss köpt en ny dator, tyvärr då den gamla gick sönder och det egentligen inte fanns utrymme för en ny dator i AkroPlanets ekonomi just nu. Men hurra för att jag älskar min fina Seven. Den är så fiiin, jag älskar den. Sedan köpte jag ju en ny kamera i år, en Canon EOS 60D som jag fortfarande älskar. Den är min baby och jag adoooore it. Den här bilden togs dock med min HTC Desire HD, den kanske jag inte älskar lika mycket, men den är grymt bra och jag skulle inte kunna leva utan den. Slutligen, vår tv, som alltid står på… Lifesaver on dull days!

Så jag vet inte, kan man ha för mycket teknikprylar? I think not!

» Här hittar du startinlägget!

Okategoriserade