Det är med stor sorg jag meddelar att min lilla flaska med Clinique Anti-Blemish Solutions Spot Treatment Gel nu är slut. Denna lilla gröna flaska har läkt gryende finnar under drygt ett år med stor omsorg och kärlek och jag kommer sakna dess välgörande egenskaper tills jag köper en ny. *Snyft*

image

För en person med akne som kommer lite hipp som happ är detta en mycket bra produkt. Det är alltså en gel som du duttar på finnen och den renas, läks och förhindrar att den bryter ut. Flera gånger har den räddat mig från utslag och rodnad. Precis när man applicerar den svider det en aning, vad jag vet innehåller den salicylsyra men jag är inte helt säker. Tyvärr hittar jag ingen information på nätet vad den innehåller, det står inget på den lilla flaskan heller. Möjligt att det står i broschyren som kom med den, men ja… Den är genomskinlig och torkar till en tunn hinna som går att sminka över, jag har den dock enbart på natten. Den torkar rätt snabbt, efter drygt en halv minut och kladdar inte av sig på kudden eller nåt sånt.

På morgonen har min finne oftast minskat, torkat ut, läkt eller minskat i svullnad. Jag är ju sån som klämmer mina tyvärr och då är den perfekt! Renar mina bakteriefyllda finnar och läker dem precis som jag vill.

Snabbtorkande, klar gel som minskar risken för acneutbrott och förbättrar läkning. Lugnar synlig rodnad och irritation. Osynlig under eller över makeup.
Från Kicks.se

Anyway, den här gelen kan jag verkligen rekommendera! Den kostar 160 kr på Kicks och är mycket prisvärd då den är så dryg. Får bli en sådan också från Kicks nu tror jag! Kan verkligen inte leva utan denna!

Betyg: 5 av 5
Pris:
160 kr
Mängd: 15 ml
Köpa igen: Ja!
Köpställen: Kicks, Åhléns och vart som där de säljer Clinique

Okategoriserade

Comments are closed.