tors-2210-3tors-2210-2tors-2210-1Ekolåde-jobb idag med! Regnigt, men inte kallt så det har varit helt ok idag. Dock sov jag dåligt, trängdes med Wendy på ena sidan och Anders på andra. Konstigt att en så liten katt på 2 kg kan ta så mycket plats i en säng som är 180 cm bred! Men finns det hjärterum finns det stjärterum, eller hur?

Nu är jag dock helt bombad, först jobb som sagt, sedan möte mellan 17.30 – 21.00 med Lasso-gänget. Vi firade att vi fått ett bidrag från Tillväxtverket med champagne och ost, så det blev ett bra slut på dagen iaf!

Dagens är grundad på Lumenes eyeshadow primer, därefter tog jag en ganska klargrön skugga från Manly-paletten över hela den rörliga delen av ögonlocket. I den yttre ögonvrån en mild brun skugga som jag suddade ytterkanten och globlinjen med den gröna. Därefter en beige skugga upp mot ögonbrynet. Den svarta obligatoriska eyelinern och mascara – sedan off to work.

På tisdag ska jag klippa mig! Och på söndag bleka utväxten, behövs!

tors-2210-4tors-2210-6tors-2210-5

  1. Snygg makeup. Skönt med en bra avslutning på dagen. Champagne är ju aldrig fel :)
    Läser om att du inte mår så bra och vill bara ge dig en stor kram. Jag håller tummarna för att det vänder snart och att det blir lite ljuspunkter bland saker och ting.
    Tex så tror jag inte att jag behöver ta fram tarotkorten för att sia om att Nailmails nubarorder kommer att vara bra mycket större än Orly :) Det vankas mycket packning i december min sköna :)
    Jättekram

  2. Själv sitter jag med utväxtblekning i håret nu. :) Väger Wendy bara 2 kg? Det gjorde kajsa med. Så små och lätta. Svinpäls ligger nästan på 5 tror jag. Hon är rätt bastant och äter bantarfoder nu. haha! Frank däremot är smal och smärt och väger 5 kg han med men han är ju rätt så stor och hög. Kram!
    .-= » Sannas senaste inlägg: Fullträff och totalmiss =-.

Comments are closed.