26 april, 2024
Okategoriserade

Too Faced höstnyheter ger perfekta ögon!

Idag fick jag några av Too Faced höstnyheter, deras nya Lemon Drop Shadow Insurence, en av Shadow Brushes-pennorna samt en Exotic Color. Too Faced var ett av de första udda sminkmärken jag fastnade för, det var kanske 6-7 år sedan nu. Jag har ganska många av deras duoskuggor från den tiden och deras Sun Bunny bronzer. De står för kvalité, omsorg och kreativitet och de tillsammans med Mac och Urban Decay har en självklar plats hos alla sminknördar.

 

Nedan följer pressmeddelandet samt officiella bilder på denna nya höstkollektion.

Too Faced höstnyheter ger perfekta ögon!

Too Faced höstnyheter handlar om ögon, ögon och ögon. Allt från fantastiska nya paletter till hjälpmedel och mirakelkrämer för att uppnå den absolut snyggaste, mest perfekta och sexiga ögon make-uppen. It’s all about eyes! Dramatiska sotade ögon som för tankarna till mörka kvällar och dekadens. Dessutom lanseras en primer för ögonen som garanterar bästa hållbarhet, liksom nya ögonborstar framtagna av Hollywoods favorit make-up artist.

Shadow Insurance, Lemon drop – Color correcting eye shadow primer 250 SEK

Too Faceds världsberömda Shadow Insurance ögon primer har fått en lätt citrongul ton för att garantera det perfekta resultat för lång hållbarhet och klara vackra nyanser på ögon make-upen. Den gula färgen neutraliserar röda ögonlock och ger därför en bättre färgåtergivning av ögonskuggorna. Dessutom innehåller primern vitaminer som garanterar en cashmere lätt fnnish.

Perfect Eyes – Waterproof Eye Liner 195 SEK

Too Faceds krämiga och vattenfasta eyeliner är lika lätt att lägga på ögonen som en liquid eyeliner. Den glider på och håller hela dagen, eller natten om man vill markera fina festögon. Alla pennor har dessutom en flexi bevelled smudger och de finns färger från klassiska svarta, gråa och bruna till mera cutting edge lila nyanser. Dö coola!

Shadow Brushes – Essential 3-piece set 420 SEK

Too Faceds grundare och superkändis Jerrod har efter 20 år som världsberömd make-up artist tagit fram ett tre-borste kit för perfekt ögon make-up. Detta är ett must have i alla professionella sminkares och stylisters bag, men kan även lekande lät användas av nybörjare. Kitet innehåller en Lid/Smoker, en Crease/Blender och en Liner/Smudger Allihopa gjorda av Teddy Bear Hair för att passa allergiker och ge lång hållbarhet.

Exotic Color – Intensive Eye Shadow Singles 195 SEK

Totalt livsfarligt häftiga one piece eyeshadows i de mest exotiska nyanserna. 12 nya satin färger i individuellt vackert förpackade paket, för att komplettera Too Faceds underbara eye make up collections. Texturen och hållbarheten är av högsta kvalitet.

Smokey Eye – Smokey Eye Shadow Collection 350 SEK

Sist men inte minst, låt oss introducera höstens mest sotiga och dramatiska ögon make-up kit – Smokey Eye. Den mest populära av alla fest sminkningar, dvs sotade ögon, kan nu uppnås med denna ny-introducerade make-up kit bestående av 9 färger och flera Too Faced “how to” make-up kort. Förpackningen är ny och slimmad i storlek och färgerna ger tusentals variationer för en sexig make-up för alla mest minnevärda tillfällen.

 

Dessa bilder är klickbara!

2 tankar på “Too Faced höstnyheter ger perfekta ögon!

Kommentarer är stängda.