20 april, 2024
Okategoriserade

Reese Witherspoon för Lindex ”Get the Look”

Fotograf Alexi Lumbormirsk.

Höstens stora modenyhet är att Reese Witherspoon är Lindex nya modell för höstens stora satsning ”Get the Look”! Här en smygtitt på den nya kollektionen som är inspirerad av 70-talets feminina och coola stil där olika mönster och material blandas. Både denim och stickat är viktiga basplagg i höstens lediga Kalifornienlook. Plåtningen gjordes i Los Angeles för ett par veckor sedan.

Fotograf Alexi Lumbormirsk.

Och här kan du även se en film från plåtningen!

Pressmeddelande 11 augusti, 2011

Reese Witherspoon i huvudrollen för Lindex nya koncept

När Lindex presenterar sitt nya kommunikationskoncept är det Oscarsvinnaren och den internationellt berömda skådespelerskan Reese Witherspoon som har huvudrollen.

– Reese Witherspoon är verkligen bästa tänkbara modell för lanseringen av vårt nya koncept – Get the look. Hon personifierar dessutom Lindex varumärke på ett bra sätt. Hon är positiv, varm och full av energi och hon har en fantastisk förmåga att kombinera en ledig stil med hollywoodglamour. I kampanjen presenterar Reese höstens modekollektion, inspirerad från Kalifornien, perfekt. säger Johan Hallin, Director of Concept & Marketing, Lindex.

”Get The Look” är Lindex nya kommunikationskoncept som ska inspirera modemedvetna kvinnor med en prisvärd komplett look. Genom att visa hur man kan styla de senaste trenderna med favoriterna bland basplaggen vill Lindex ge sina kunder en modeupplevelse i världsklass.

Lindex höstkollektion är inspirerad av 70-talets feminina och coola stil där olika mönster och material blandas. Denim och stickat, gärna lager på lager, är viktiga i höstens trendiga och lediga Kalifornienlook.

– Jag har alltid älskat denim och stickade plagg som kan mixas och matchas. Lindex mode passar min stil perfekt och jag är väldigt glad över vara modell för den nya kollektionen, säger Reese Witherspoon.

Fakta Reese Witherspoon

– 35 årig skådespelerska och filmproducent från USA
– började sin filmkarriär som 14-åring i filmen ”The Man on the Moon”
– vann sin första Oscar 2006 för huvudrollen i ”Walk the Line”
– hon sågs sist i filmen ”Water for Elephants” i den kvinnliga huvudrollen
– mottog i år MTV:s Movie Awards ”Generation Award” som ges varje år till en skådespelare som visat stor bredd under sin karriär.

Onsdagen den 24 augusti startar kampanjen i samtliga Lindex butiker på 13 marknader samt på Shop Online; www.lindex.com. Kampanjen kommer att synas på utomhustavlor, TV, annonser och online.

En tanke på “Reese Witherspoon för Lindex ”Get the Look”

Kommentarer är stängda.