4 maj, 2024
Okategoriserade

En dag med LCHF?

Fråga: är ni intresserade av mer info om hur vi äter under en dag nu med LCHF? Eller skulle ni kanske vilja ha en frågestund om ämnet?

11 tankar på “En dag med LCHF?

  1. Absolut intresserad av vad ni äter :) Alltid roligt att läsa om när ni kör LCHF nu.. Kul att du verkar må så bra av det!

  2. Var på Liseberg igår. Inte lätt att följa LCHF på ett sånt ställe. Det är så att man blir riktigt irriterad på att valmöjligheterna är så få. Carbs, carbs, carbs. Jag fick iaf i mig kycklingvingar på nåt ställe så det gick relativt bra. Sen fuskade jag med Ben & Jerrys, men det får man lov att göra ibland. :D
    Ser gärna hur din matdag kan se ut. Alltid intressant med LCHF-käk.

    1. Pamsan: visst är det irriterande?! Dessutom blir man arg över allt socker i allting! Jag har skrivit till McDonald’s på Facebook och bett dem göra ett alternativ, liksom Max GI-mål. Men det är väldigt svårt på snabbställen. Bättre på dyrare ställen, där kan man ju be om specialrätter.

  3. JAA!!! kLART JAG ÄR INTRESSERAD
    bra du lägger upp bilder ( som tex din frukost sist )
    alltid bra få inspiration
    iofs har jag 4 böcker om LCHF Bara lägg upp du.

  4. bARA EN LITE N undran !!
    detta om Lchf Gi det är ju bara en ” trend”
    Innan detta kom då skulle detta vara fettsnålt
    Nyckelhålsmärkt stenålderskost bla bla
    Hur tror ni folk klarade sig då ???

    1. Folk åt inte så mycket socker och kolhydrater för 100 år sedan som man gör idag. Det var under kriget som det blev socker i allt och sedan dess har fetma ökar explosionsartat i hela världen.

  5. Bra svar där !!
    hade jag inte räknat med
    socker är boven till allt
    Ibland kan man få ett så fruktansvärt sockersug ( eller salt )
    Det sistnämnda pratas det inte om.

  6. Det är alltid kul att läsa om vad och hur andra äter! Dessutom behöver jag inspiration och konkreta tips. Har precis börjat äta GI/LCHF för att gå ner extrakilona efter graviditeten men också för att sluta med allt socker jag proppar i mig för att hålla ångan uppe med en treåring en en fyramånaders bebis, men det håller inte i längden!

  7. Klart att man är nyfiken! Är lite nyfiken på vad Anders äter eftersom han också är vegetarian.

Kommentarer är stängda.